Home » Helgekos » Mitt Oslo » Bruktbutikkene Retrolykke og Fransk Bazar

Bruktbutikkene Retrolykke og Fransk Bazar

Åsmund smiler tappert igjennom feberen, sammen med fineste Rakel:
IMG_9303
Vi besøkte herlige Retrolykke Kaffebar i Markveien. Der har jeg alltid lyst på sånn ca alt de har, hoho!:
IMG_9292
Kjøpte kaffi, en makron og en bruktskatt som dere skal få se seinere:
IMG_9294
Massemassemasse finfine saker, fortsatt hos Retrolykke:
IMG_9295 IMG_9296
Så tok Rakel oss med på Fransk Bazar i Grüners gate, hvor jeg ikke hadde vært før. For en lekker bruktbutikk!:
IMG_9346
Bare se selv, på alle bildene nedover her:
IMG_9312 IMG_9321 IMG_9315 IMG_9323 IMG_9329 IMG_9337 IMG_9339 IMG_9341 IMG_9348 IMG_9350

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. iiih den tallerkenhylla fra retrolykke, jeg har ei slik, som ikke var mala, helt til jeg fikk et innfall og malte den i ei fin lillafarge(møbelmaling fra panduro, anbefales!!) og hengte kroker under! den skal få huse indianer og mumitalerknene mine, og under skal jeg henge emaljekoppene jeg skal samle til Varg Tiesto :D

  2. Det er helt corny at jeg endelig besøkte Fransk Bazar for første gang nå på fredag, dagen før dere var der – morsomt sammentreff at vi oppdager den omtrent på samme tid, uavhengig av hverandre… Jeg tok en masse bilder som minner veldig om dine, haha!

Kommentarer deaktivert.