Home » Helgekos » Mitt Oslo » Brudefotografering, focaccia og Ane på en fredag

Brudefotografering, focaccia og Ane på en fredag

Tilbake i Oslo! Åsmund og jeg satte oss på Oslo-bussen i går, så tidlig som klokka 07:25, og suste avsted til hovedstaden. Med oss hadde vi blytunge trillebager, ryggsekker og handlenett, og fikk med oss alt pikkpakket hjem til vårt lille krypinn allerede før klokka tolv. Supert! Jeg fikk pakka ut alt i en fei, og så bar det avsted til sentrum for å være med på en vielse av to fine folk som giftet seg, og deretter knipse brudebilder av dem!! Wooaah, for en ære og glede og ææ! GØY! Dere skal få se resultatet om et par uker, når de er ferdigbehandlet og levert til de nygifte. Moro!

Etter å ha klemt de nygifte adjø, spaserte jeg til Grünerløkka. Det kjennes ganske rart å være tilbake i Oslo!:
IMG_7347
Men, Oslo hadde ikke forandret seg stort på disse tre ukene. Heldigvis! Her møtte jeg Ane som kom med trikken:
IMG_7352
Åh, så godt det var å se henne igjen! Vi var begge sultne, og gikk til Focacceria for å kjøpe noe godt å spise:
IMG_7364 IMG_7367
IMG_7370 IMG_7372 IMG_7375
Vi kjøpte hver vår focaccia, og satte oss på en benk i parken for å spise og prate. Min var full av nydelige oster:
IMG_7386
Og parken var full av liv og sommer!:
IMG_7402
Vi støtte på Ine og lille Orvar, slo av en prat, og litt etterpå dukket også Ståle opp! Innmari koselig sammentreff!:
IMG_7401
Ane og jeg ruslet videre til Ryes. For milkshake, naturligvis!:
IMG_7404
Mmmm!:
IMG_7411
Deiten vår ble avsluttet med en liten tur hos Gudrun i Markveien (hvor jeg såklart brukte litt penger!):
IMG_7412
Og litt hygge på en benk i sola. Kvelden var kommet, og jeg var så sliten i rygg og skuldre etter å ha bæret rundt på kamerahus, tre objektiver og diverse i timesvis, at vi bestemte oss for å reise hjem, hver til vår kjære som ventet der. En lang, innholdsrik, fin og spennende dag tilbake i Oslo!:
IMG_7416

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Blir så glad av de vakre bildene dine ♥ I dag har jeg EFIT- Et foto i timen, på bloggen min. Titt gjerne innom og se :)

Kommentarer deaktivert.