Home » Hverdagsblogg » Bringebærte på en torsdag

Bringebærte på en torsdag

S0060994

S0091010

S0011002

Før jobb igår, var jeg en snartur innom min storesøster i Kirkeveien. Jeg kjørte buss og trikk dit i solskinnsvær, og hadde med meg bursdagsgaven hennes (hun fylte år for ikke så lenge siden) i den lyserosa veska mi. Vi rakk en kjapp kopp bringebærte ilag, fikk oppdatert hverandre litt på livene våre siden sist, og såklart hatt det trivelig sammen, før jeg måtte pile avsted til jobb. Idag står tannlegebesøk og jobbing på planen, og så er det omsider helg, hurra! God helg:-)!

S0061007

S0121014

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Hvor har du kjøpt den teen? :D Denne helgen blir helt super ! Jeg skal se Black Sabbath for første gang og dette er deres aller siste turné med originalmedlemmene ! :D Det blir fjerde gang jeg ser Ozzy (STOR fan) !! God helg til deg også fineste Ina <3

    1. Den kjøpte jeg hos Søstrene Grene! Hoho, håper du hadde det flott på konsert (noe jeg er ganske sikker på at du hadde!):-D!!

  2. Åh, tannlege. Æsj. Jeg var der på torsdag for å trekke visdomstann, og sitter fortsatt med ispose og paracet. Håper ikke du skal noe så drastisk. Lykke til uansett!

    1. Hehe, var nok heldigvis bare en rutinesjekk (null hull, yay!)! Håper det går bedre med deg nå. Visdomstenner er kjipe :-(

Kommentarer deaktivert.