Home » Sponsor, Giveaway » Stas og moro » Brettspillkveld med fine folk!

Brettspillkveld med fine folk!

Lørdag kveld, etter jobb, troppet Åsmund og jeg opp hos Ane, med handlenett fulle av godterier og brus. Ane og kjæresten Fredrik serverte veggistaco i hu og hast, og etterpå gjorde vi i stand til å få gjester på besøk:
IMG_4792
Jeg hadde nemlig vært så heldig å få sponset fire flotte brettspill av Tactic, til en morsom spillkveld! De hadde også sendt med tre kosedyr som fikk være premier til vinnerne. Ikke dårlig, altså! Dessuten sponset de godis i fleng også, så det lå an til å bli en skikkelig helaften!:
IMG_4794(Spillene kan kjøpes i de fleste bokhandler eller leketøysforretninger. Prisene varierer) 

Vi ble i alt ni personer: Synne, Maria Elén, Ranveig, Rakel, Sigrid, Fredrik, Ane, Åsmund og jeg:
IMG_4798
Vi kom oss gjennom hele tre av de fire spillene Tactic hadde sponset, på de fem timene vi var sammen!:
IMG_4807 IMG_4838 IMG_4843
Det ble til at vi spilte Vil Du Vedde, Kokkelimonke og iKnow, og vi lo oss til tårer ved flere anledninger. Alias får vente til neste spillkveld. Kokkelimonke var nok det aller morsomste av de vi spilte, hoho!:
IMG_4852

Vi koste oss veldig, og da Åsmund og jeg dro hjemover på kvelden, var jeg helt gåen (og kjente tydelig at jeg brygget på sykdom!). Vellykket spillkveld så til de grader, som frister til gjentagelse!

Har dere prøvd noen av disse spillene? Hva synes dere om dem?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
    1. Ja, det var skikkelig moro! Brettspill er så koselig. Jeg har faktisk ikke prøvd Alias, såvidt jeg kan huske! Det får bli ved neste spillkveld, hoho!

  1. Det var en så morsom kveld! Veldig hyggelig å hilse på et par nye folk, prøve et par nye spill og spise masse godt!
    (Forresten så ble jo Alias nedprioritert fordi flere hadde spilt det før, deriblant meg, men jeg ELSKER det! Håper dere liker det når dere får prøvd!)

    1. Enig! Jeg er glad du hadde det fint! Og ja, det er sant. Jeg håper du vil/kan komme på neste spillkveld, så kan vi spille Alias!

  2. Alias er fantastisk morsomt! Spilte det med kjæresten min og familien hennes i våres på hytta, lo så jeg gråt!

    1. Iiih, nå fikk jeg lyst til å spille det snaaartsnart! Det er så herlig med skikkelig latterkrampe!

Kommentarer deaktivert.