Home » Innkjøp og gaver » Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins

I pakka fra Hi-Fi Klubben jeg fikk på fredag, lå det noe veldig fint som jeg har ønsket meg siden før jul, og som jeg endelig fikk fingeren ut og bestilte. Nemlig et headset!:
IMG_5043
B&W er et skikkelig kvalitetsmerke, og modellen jeg har gått til innkjøp av er sammenleggbar, stilren og gir en krystallklar, ren og korrekt lydgjengivelse. De er behagelige å ha på, og ble levert med et praktisk etui for oppbevaring:
IMG_5046
Jeg er veldig fornøyd med dem allerede, og ikke minst svært fornøyd med å endelig ha gått til anskaffelse av hodetelefoner! Så kjekt om jeg skal se en film på dataen hjemme, f.eks, og ikke vil forstyrre Åsmund. Det gjør heller ikke noe at de er så fine å se på, hihi!:
IMG_5087

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
    1. Takk! Fordi de er lukket “bak”, så lekker de overraskende lite lyd, faktisk! Heldigvis, hvis ikke hadde jeg ikke kjøpt dem. Er så himla irriterende med medpassasjerer på kollektivtransport f.eks som “spiller musikk for alle”!

  1. Så stilige! Har lenge tenkt på å bestille meg headset selv, men ender likevel opp med de medfølgende iphonepluggene – ikke spesielt gode, haha :-)

Kommentarer deaktivert.