Home » Helgekos » Mitt Oslo » Botanisk Hage på en solfylt aprillørdag

Botanisk Hage på en solfylt aprillørdag

Åsmund og jeg tok bussen til gamlebyen, og trasket derfra til Tøyen. På veien så vi mye fint!:
IMG_9753 IMG_9750 IMG_9760
Varmt og vårlig i været var det, og det var solbrillefjes på mannen. Hallo!:
IMG_9765
Så endte vi opp i Botanisk Hage, og der var det blomstring, humlesurr, blide mennesker og grønt gress:
IMG_9816
Jeg var lørdagsfin i grønt og turkis, med en dæsj gult. Også jeg et solbrillefjes for anledningen!:
IMG_9803 IMG_9824
Vi spaserte rundt, så på (og snuste på!) blomster, smilte til hverandre og koste oss veldig:
IMG_9831 IMG_9841 IMG_9843 IMG_9852
En liten time etter at vi ankom Tøyen, tekstet jeg Ane, og vi avtalte å møte henne og Fredrik på Grünerløkka.
IMG_9870 IMG_9861

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Det er så herlig der :D Gleder meg til å gå rundt å se på alt blomstre og sprette ut! Var det begynt å komme mer blomster rundt det fjellområdet? Var der for noen uker siden men var ikke kommet så mye da.

    1. Enig! Botanisk Hage er noe jeg kommer til å savne ved Oslo, den dagen vi flytter tilbake til Risør. Ja, det var en del, men jeg tenker at det ideelle tidspunktet å reise dit igjen for din del kanskje er til kommende helg? Da vil nok også flere av frukttrærne stå i blomst!

  2. Ser ut til å vere ein herleg stad å tilbringe ein vårleg laurdag! Fine og vårlege fargar i antrekket ditt òg! :)

Kommentarer deaktivert.