Home » Hverdagsblogg » Bomsterskjørt og velduftende kosmetikk

Bomsterskjørt og velduftende kosmetikk

Igår var det ordentlig vårtemperatur ute (i motsetning til idag…), og jeg dristet meg til skjørt med bare bein under, og magegenser. Det funka, det! Det er så deilig å endelig kunne bruke vår- og sommerklær!:
Untitled-1
Etter jobb gjorde jeg som nevnt noen ærender, blant annet å handle litt på Lush av fineste Maria Elén!:
DSCF7533
Maria Elén skal nemlig studere ett år på Filippinene, og hadde den siste Lushvakta si før det, igår. Jeg fikk handlet med meg det jeg trengte, hengt litt med henne og luktet på alle godsakene der, før jeg busset hjemover. Vi skal treffes etter jobb idag også, faktisk. En slags “adjø, vi sees om et år!”-deit. Det blir rart! Men Filippinene da, ååh, så spennende!
DSCF7543

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+