Home » Bøker » Lister » Tilbakeblikk » Bøker lest i 2015

Bøker lest i 2015

mewkid-bok
Planen var å lese i alle fall én bok i måneden i løpet av 2015
, men sånn ble det ikke helt. Etter Kon-Tiki-boka mista jeg leselysten, og det har ikke blitt noen bøker siden den, dessverre! Men, det blir det nok en råd med tilbake i Oslo, tenker jeg! Uansett fikk jeg da kommet meg igjennom noen bøker, langt flere enn jeg har lest de siste årene, så jeg må si meg fornøyd, sånn alt i alt.

Her er bøkene jeg har lest høyt på sengekanten, for Åsmund og meg, i år som har gått:
Sirile Gentlemenn Søkes, av Karin Brunk Holmquist (2011)
Sent I November, av Tove Jansson (1970)
– Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant, av Jonas Jonasson (2009)
 Morder i huset, av Agatha Christie (1949)
– Analfabeten som kunne regne, av Jonas Jonasson (2003)
Det suser i sivet, av Kenneth Grahame (1908)
Du elsket alltid havet, av Lucy Clarke (2014)
– Kon-Tiki ekspedisjonen, av Thor Heyerdahl (1948)

Noen av dere som er lesehester/bokormer, og har lest noen bøker i år? Fortell, fortell! :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Bøker er best :) Jeg hadde som mål på Goodreads og lese 90 bøker i år og har klart 103 så langt, så er storfornøyd med leseåret :-D

  2. Jeg holder på å lese Du elsket alltid havet nå ;) Kjenner jeg blir oppslukt i boka. ;) I år har det blitt en del bøker som jeg har fått kjøpt. Men lite lesing, mindre enn jeg ønsker. Føler aldri jeg har tid, er liksom noe som skjer hele tida. haha! :P Så håper at 2016 blir året jeg får lest alle sammen ;)

    1. Så bra du koser deg med den! Det er gøy når bøkene er så gode at en har problemer med å legge dem fra seg :-) Ja, skjønner hva du mener. Får håpe du får mer tid til å lese til neste år!

  3. Jeg har blitt helt forelsket i serien “Ravneringene” av Siri Pettersen. Serien forutsetter nok at man er interessert i fantasy, men at det finnes slik kvalitetsfantasy skrevet av norske forfattere hadde jeg ingen anelse om. Anbefales hvis det er din type bøker :D

Kommentarer deaktivert.