Home » Stas og moro » Bloppisen på Mesh, 31. august 2015

Bloppisen på Mesh, 31. august 2015

Gårsdagens bloppis ble en suksess! Synne og jeg møttes på Mesh klokka ett, og rigget opp det vi hadde med oss av lopper. Vi var så heldige å få låne to klesstativer og kleshengere av Mesh, sånn at vi fikk hengt opp mye av det vi hadde med oss. Perfekt!:
IMG_9588
Vi dokumenterte flittig etter at alt var rigget i stand, og klokka nærmet seg bloppistid:
IMG_9590
Jeg kjøpte meg en iskaffi mens vi ventet på at klokka skulle bli to, og den fikk jeg servert i et nydelig glass:
IMG_9593
Klokka to åpnet bloppisen vår, og Maren var den første gjesten. Hun var ikledd samme superfine kjole som jeg hadde med for å selge, hihi!:
IMG_9599
Synne skyndte seg med å legge ut en bloggpost og et instagrambilde for en siste reklamering for arrangementet:
IMG_9602
Og gjester strømmet på. Her sneik jeg meg til et bilde i speilet, mens Synne viser Nina en nydelig blomsterkjole:
IMG_9618
Blide vertinner!:
IMG_9627
Ivrige bloppisgjester som titter på sko:
IMG_9636
Vi hadde med nok av vekslepenger, og jeg hadde med meg kortterminalen min, i tilfelle noen ville betale med kort. Det ble dessverre litt styr med den i starten, men etter en telefon til Åsmund (som er ekspert på alle tekniske saker!), funket den igjen som bare det. I notisboka mi skreiv jeg ned alle salg, sånn at jeg hadde full oversikt over det som kom inn og gikk ut:
IMG_9640 IMG_9630
Synne tok seg en kopp kaffi mellom slagene:
IMG_9645
Flere fine bloppisgjester kom, prøvde på klær og kjøpte med seg skatter hjem. Gøy, gøy!:
IMG_9656
Fineste Ane kom også! Sååå koselig!:
IMG_9667
Bloppisen varte i fire timer. De to første var veldig travle og hyggelige, mens de to siste var heller stille. Sånn kan det gå! Jeg er uansett veldig fornøyd; jeg fikk solgt unna en god del, hilst på mange fininger, hengt med koselige folk og generelt kost meg masse. Carina kom også etterhvert, og jeg fikk meg en blazer fra henne. Hurra! Fornøyd trekløver:
IMG_9680

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Har allerede tatt i bruk noen av klærne ^^
    Flott med den typen initiativ !

    1. Ååå, så gøy! Håper du er veldigveldig fornøyd. Takk, det ble så bra! Jeg har allerede begynt å fundere på et nytt arrangement!

Kommentarer deaktivert.