Home » Q&A » Bloppis?

Bloppis?

Jeg har fått noen spørsmål i det siste om jeg ikke har lyst til å selge litt klær og diverse på nett, og jeg har hele tida sagt nei. For noen år tilbake gjorde jeg nettopp det; solgte klær på bloggen (kanskje noen av dere long time readers husker det?), med sånn passe resultat. År har gått siden da, jeg har gått noen runder med meg selv, og kommet fram til at jeg kanskje skal prøve igjen. Men! Først av alt vil jeg høre med dere om det er noen interesse for det? At jeg selger unna litt av klærne mine som jeg skal kvitte? Jeg har allerede gjort en liten opprydding i klesskapet, og vurderer å ta enda en gjennomgang. En bunke med klær som skal bort ligger klar, og kanskje har jeg skjerf/sjal, smykker og sånt som også kan få nye hjem?
bloppis_mewkid

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Ja! Veldig interessert! Du har jo så mye kult og fargerikt som jeg sikler etter når jeg ser det, haha! :P Kunne godt spicet opp den svarte garderoben min nå til vår og sommeren ;)

  1. Å, så hyggelig sagt! Det er kjempekoselig at dere virker positive til dette! Hehe, ja, farger gjør seg litt ekstra om sommeren!

 2. Jeg kjøpte et skjørt fra deg! Det var blått og lilla, med masse blomster på.

 3. Begynner å bli noen år siden jeg var innom bloggen din sist – det må ha vært da nettby fortsatt var et nettsamfunn, og før facebook tok over. Fortsatt like artig å se alle de spreke fargene dine, Mewkid! – Det er til å bli veldig glad av!

  1. Åiåiåi, ja, da har det skjedd en del i løpet av de åra! Logga av fra nettby i 2008, hoho! Så moro at du fant veien tilbake. Hjertelig velkommen skal du være! Tusen takk for så hyggelig ros! Ha en finfin uke!

  1. Ja, det er jo det. Det blir nok mer jobb enn moro, ser jeg for meg. Men, det er et gøy konsept, og jeg tenker at det går an å prøve igjen? Funker det dårlig, så leverer jeg bare alt til Fretex, som vanlig. Jeg synes alltid det er moro å se på ting bloggere selger (jeg handler så og si aldri selv, for jeg liker jo ikke å handle på nett, haha! Ina 80 år)!

   1. Ja, samme her, og er sjeldent ting passer meg når jeg faktisk finner noe jeg liker. Ei venninne minte meg på at man kan jo arrangere sånn byttekveld, hvor alle tar med klær de ikke vil ha og drar igjen med noe “nytt”!

Kommentarer deaktivert.