Home » Innkjøp og gaver » Risør » Bilder og litt tekst fra Risørvisitten

Bilder og litt tekst fra Risørvisitten

Fra fredag i forrige uke, til tirsdag i denne uka, var jeg på Risørbesøk. Herlig å senke skuldrene skikkelig, og stresse helt ned, etter uker med masse jobbing og flyttestyr. I tillegg til å kose meg masse med den fine familien min der, fikk jeg kosa like mye med de to pusene! Bebipusen var blitt enda større siden sist, og var mer kosete enn noen gang. Se så søt, stor og lodden han er!:

Kjolen er mamma sin, og kommer fra Urban Gipsy

Været var variabelt; fra regn og kaldt, til sol og varmt. Ganske typisk august, egentlig! Hei lilje:

Kass var også mer kosete enn han pleier å være, og nøt å få være ute, i sol som i regn:

En båttur med mamma og pappa ble det tid til! Nydelig skjærgård = total avslappelse!

Bade i salt sjø fikk jeg gjort, hele to ganger! Pluss bading i badekar ilag med Lushbadebomber, såklart.

Gikk tur i skogen også, noe som hører med til Risørbesøk, sommer som vinter:

Hos mamma og pappa bogner det av frukt og grønnsaker nå, og en del av det fikk bli med hjem til Oslo:

Et par utflukter tok mamma, pappa og jeg også. Som f.eks en liten tur til Arendal, hvor jeg fant dette!:

Kopp med skål på gjenbruksbutikk for en tikroning

Noen innflyttingsgaver fra mine foreldre vanket det også, iiihh:

Ny Mummikopp (vinterkoppen fra 2011!), slikkepott med muffin på og gavekort på Åhléns. Gavekortet skulle brukes på noe helt konkret, og jeg fikk faktisk innløst det igår! Hva det gikk til får dere se seinere :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. åååå, JEG ER SÅ SJALU!! ØNSKER MEG DEN KOPPEN!! Heldig :D (er forresten også litt sjalu på både badekar, friske grønnsaker og fin katter)

  1. Hadde så smått titta etter den her i Oslo, uten hell. Men, på Jernia på Arenasenteret i Arendal var den, hoho! Meget fornøyd :-D Kan være du støter på den du også? :>

 2. For noen utrolig skjønne katter! Lengter etter å ha katt selv, men allergi setter en ganske så klar stopper for det…
  De mummikoppene er fantastiske! Lite tips fra en samler til en annen; Arabia skal ta den blå koppen med mummi og den gule med snorkfrøken på ut av produksjon i år, så om man ønsker seg en av disse bør det skje før årets slutt! :-)
  Ha en fin lørdag i morgen!

  1. Ja, ikke sant de er fine? :-) Savner de allerede! Det finnes jo allergivennlige puser også? Det kunne kanskje ha vært noe? Allergier er noe herk. Åi, det visste jeg ikke! Tusen takk for tips; Da må koppen med Mummi på kjøpes inn som neste ut, for den har jeg ikke enda! Ha en finfin lørdag/helg:-D

 3. Så koslig å se bildene du har tatt her hjemme. Som alltid fine! Tips til deg og Åsmund, og kanskje noen av leserne dine: Urtehagens Dag, Botanisk Hage, 2. september, kl 11-15.
  Ha en fin helj jenta mi, og hils Åsmund. Klem fra mamma

 4. Mummi!!!!<3

  Den grønne koppen var superfin, du gjorde et varp der. Og deilig med hjemmedyrka frukt og grønt :D

 5. Du vet det å trollbinde folk med bildene dine! Håper sommeren din har vært super, Inaa :-) Lenge siden jeg har vært her inne, alltid like koselig å vende tilbake!

  1. Å, tusen mange takk for det Camilla! :-D Hihi, ja, det er to veldig fine guttepuser:-) Skal si dine puser er riktig så fine de også!

 6. ÅH, de to kattene der altså! <3<3<3 Jeg blir helt trollbundet av alle dine bilder av dem!

  Og du, Ina, du blir bare finere og finere! Flott er du! :)

 7. Så fine bilder sammen med pusen! Jeg må få kommet meg hjem til pus for å gi han en ordentlig god klem<3 Finfine bilder, og jeg liker spesielt de hjemmedyrka grønnsakene<3

 8. Høres ut som den perfekte tur, spør du meg:) Kjolen din var nydelig og digger koppen du fant når du var ute på skattejakt!:D

Kommentarer deaktivert.