Home » By Request » Bilder fra vårt lille krypinn, januar 2012

Bilder fra vårt lille krypinn, januar 2012

Kjøkkenkroken vår har heldigvis mye skap- og benkplass, men dessverre veldig lite kjøleskap/fryseplass:

Detaljer fra kjøkkenbenken over kjøleskapet. Plastikkboksen med epler på og ris oppi er en favoritt!:

Sett fra kjøkkenbordkroken. Døra med Beatles på fører ut i gangen. Masse kort og bilder på veggene:

Spisekroken vår:

TV- og sofakrok. I sofaen blogger jeg, og bak sofaen er Åsmunds datakrok:

Detaljer fra vinduskarmen ved terrassedøra:

Dusjhylla fylt med litt av Lushproduktene våre:

Hylla over vasken på badet, ved speilet:

Soverommet sett fra klesskapet:

Soverommet sett fra hodeenden av senga:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Herlig krypinn! :D Matcher deg i alle fall! Hvordan liker Aasmund seg blant alt det fargerike krimskramset, er det hans stil også?

  1. Hadde jeg bodd aleine hadde det såklart ikke sett sånn ut, men jeg setter veldig pris på at det er fint og pynta sånn som vi har det her sammen. Liker det veldig godt:) Jeg setter foten ned hvis det er noe jeg er uenig i med hensyn til innredning, men det skjer sjelden.

 2. Å herregud, det meatless plakaten! Elsk <3 Hvor har du kjøpt/fått den fra?? Forresten elsk på hele krypinnet deres! :3

 3. For en ufattelig sjarmerende leilighet med mye personlighet! Dødsfint!!

  Har du to av den indiske kokeboken? hehe :-D

 4. åååååhåhå, dere har det så enormt…. har ikke ord!!! koslig, vakkert, fantastisk og herlig i mangel på dekkende ord. kan jo ikke ha sure dager når man kommer hjem til den fargebobla der:)
  kjenner jeg får lyst på en liten shoppingrunde og finne nytt interiør!

  et lite spørsmål i sprekkferdig nyskjerrighet: hvor lang tid bruker du på å vaske leiligheten? er selv veldig glad i småpynt (som jeg ser vinduskarmene og spisekroken deres er fylt med) og har en lignende samling som deg, og jeg haaaater vaskedag når jeg må støvtørke for det tar en evighet:P

  1. Hihi, tusen takk for fine ord! <3 Vi vasker/tørker støv ganske så ofte, så det ikke rekker å hope seg opp så fælt. Orden først, kos etterpå, hehe! Da tar det ikke så lang tid heller.

 5. Dere har det så koselig! Så mange søte farger og små ting, digger muffinsene dine i vinduskarmen ^^

 6. den rød veggen er kjempekul, har dere malt den selv eller var den sånn? :D jeg blir alltid like overrasket over hvor liten leiligheten deres faktisk er, på bildene dine får du den til å virke mye større!

  1. Jeg er ikke særlig glad i den selv, men det er bedre enn at den hadde vært hvit! :-) Vi har ikke malt den selv, den var sånn da vi kom. Alle studentleilighetene her vi bor har rød vegg som det ved kjøkkenet, såvidt jeg vet. Ja, vi er flinke til å utnytte plassen og for oss er det veldig passe just nå :-)

 7. ÅH, nydelig! Så fargerikt og inspirerende! :D Hvor har du kjøpt det loveheartssmykke? Superkuule ting altså! Du er en super inspirasjon! ;D

 8. Nice :D Og jeg som har ønska meg bilder fra leiligheten deres lenge – hurra! Dere har det superduperfint (men det vet dere vel). Nå skal det blir skjerpings i min lille bolig også, når jeg ser hvor utrolig fint dere har det hos dere ;D Hvor har du fått tak i wall-stickers? (: De er så fine :D

  1. Takktakk :-D Våre veggklistremerker er fra Søstrene Grene. Tror fuglene på klesskapet også er derfra, men de fikk jeg i julegave jula 2010, så jeg vet ikke sikkert hvor de er fra.

 9. Leiligheten din er så utrolig fargesprakende og flott, at jeg kan ikke annet enn å bare smile! hihi :-)

 10. En glad-leilighet! :)
  Den boksen med epler på (eller, slik boks), har jeg sett før! Lurer på om bestemoren min har en slik… koselige minner! :-)

 11. Så fint og fargerikt! Lurer på hvor den store krokodillen er fått taki hen? :3

 12. Det kribler i magen når jeg ser disse bildene, for kjæresten og jeg har akkurat signert kontrakt på leilighet sammen!! Og jeg gleder meg til å reise nedover til Manchester igjen, som en liten unge på julaften!=D
  Dere har det utrolig fint må jeg si, liker spesielt kjøkkenet deres. Føles som å være på et museum, med masse småting overalt som man kan kikke på=)<3

 13. Leiligheten deres er såååå fin! <3 Hvor stor er den, egentlig? Dere er kjempeflinke til å utnytte plassen, hvertfall! Har en 55 kvm sammen med kjæresten min, og den er på langt nær like fin. Mye på grunn av at møblene ikke er våre, og ikke spesielt fine.. ;p

  Lyst å fortelle deg en ting til. Jeg var i India i høst, og da jeg var på et stort og fancy kjøpesenter i Bangalore (ganske langt sør i India, i staten Karnataka), dukket det plutselig opp en butikk jeg hadde sett før, nemlig Lush! Måtte selvfølgelig inn å titte, og de som jobbet der var flinke og brant virkelig for butikken, akkurat som du gjør! Sjekket nett noen dager etterpå, og fant ut at det er Lush-butikker i ganske mange storbyer i India. Hvem skulle trodd? :D

  1. Tusen takk for det! :-) Vi trives veldig godt i den! Leiligheten vår 29 kvm, noe som just nå passer oss godt. Men, 55 kvm hadde ikke slått dårlig an det heller! Ja, Lush finner du over hele kloden, og alle deler vi den samme lidenskapen til konseptet, produktene og idealene. Fantastisk! Hadde vært moro å oppleve Lush i India :-D

 14. Hei!:) Hvor stor er sengen deres? Tror du det er plass til en 180 seng?:) skal flytte inn i en slik leilighet snart! Pernille

  1. Hei! Jeg husker ikke helt, men jeg er ganske sikker på at det akkurat ikke et plass til det. Synes å huske noe sånt. Lykke til med flytting!

Kommentarer deaktivert.