Home » Hverdagsblogg » Bildelink for januar – februar 2013

Bildelink for januar – februar 2013

Nytt år og ny runde med bildelinker! Er du f.eks en blogger, eier du en eplabutikk eller annen nettbutikk/nettside og er interessert i å kjøpe en bildelinkplass på bloggen min for perioden 15. januar – 15. februar? Da bør du i så fall klikke her, og lese hva som skal til :-)! Fristen for å melde seg på for denne perioden er søndag 13. januar.

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. HeiHei ina:)

  Du kjenner ikke meg, men jeg føler jeg kjenner deg. (Etter mange år med å følge deg på nettet)

  Håper du har hatt et flott år, og at dette året blir mye bedre en det forje :)

  Det var en ting jeg lurte på, for meg virker det som om du lager masse artig å spennende måltider. Kunne ikke du en uke tatt å lakt ut bilde av maten, å eventuelt oppskriftertil oss andre som trenger litt insprasjon? :)

  1. Hei Marie! Jeg har en egen kategori her på bloggen som heter “Veggismat/mat” hvor du finner oppskrifter på mange retter jeg har laget:-) Du kan jo sjekke den ut? Godt nyttår!

 2. Hei!

  Ble gjort oppmerksom på denne bloggen av en venn.
  Spennende og fargerik, og da jeg selv elsker farger er det ekstra stas å se at det er flere av oss :-)

  Om du har lyst til å besøke Gave og Interiørmessa som er 24-27 januar, ta turen innom bloggen min for å lese mer.

  En glad dag til deg!

  Klem fra Marianne

 3. Tusen takk for svar på min forrige kommentar :) Jeg syns stilen din er veldig kul, lurer på om du føler du blir sett på, og hvordan takler du det?

Kommentarer deaktivert.