Bildelink for januar – februar 2013

Nytt år og ny runde med bildelinker! Er du f.eks en blogger, eier du en eplabutikk eller annen nettbutikk/nettside og er interessert i å kjøpe en bildelinkplass på bloggen min for perioden 15. januar – 15. februar? Da bør du i så fall klikke her, og lese hva som skal til :-)! Fristen for å melde seg på for denne perioden er søndag 13. januar.

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

6 comments

 1. Marie says:

  HeiHei ina:)

  Du kjenner ikke meg, men jeg føler jeg kjenner deg. (Etter mange år med å følge deg på nettet)

  Håper du har hatt et flott år, og at dette året blir mye bedre en det forje :)

  Det var en ting jeg lurte på, for meg virker det som om du lager masse artig å spennende måltider. Kunne ikke du en uke tatt å lakt ut bilde av maten, å eventuelt oppskriftertil oss andre som trenger litt insprasjon? :)

  • ina says:

   Hei Marie! Jeg har en egen kategori her på bloggen som heter “Veggismat/mat” hvor du finner oppskrifter på mange retter jeg har laget:-) Du kan jo sjekke den ut? Godt nyttår!

 2. Mimmi-Leone says:

  Hei!

  Ble gjort oppmerksom på denne bloggen av en venn.
  Spennende og fargerik, og da jeg selv elsker farger er det ekstra stas å se at det er flere av oss :-)

  Om du har lyst til å besøke Gave og Interiørmessa som er 24-27 januar, ta turen innom bloggen min for å lese mer.

  En glad dag til deg!

  Klem fra Marianne

 3. Anne Marie says:

  Tusen takk for svar på min forrige kommentar :) Jeg syns stilen din er veldig kul, lurer på om du føler du blir sett på, og hvordan takler du det?

Skriv en kommentar