Home » Foto » Hverdagsblogg » Bildedryss fra forrige søndag formiddag
  1. Du er så flink til å vise frem de små detaljene! Dette ser ut som et kjempekoselig kafébesøk. Jeg skal såå til Liebling igjen i sommer! Det er selvfølgelig supermange kaféer å velge mellom her i Paris, men vi har sannelig noen fine steder i Oslo også!

    1. Takk Synne (sier du, som er mesteren på å få frem små detaljer!). Det er sant! Gleder meg til å gå på kafébesøk med deg igjen:-)!

  2. HÆ, eg har ein mariusgenser som er nesten heilt lik! Det var rart. Har aldri sett nokon liknande :’) Den er superfin, då!

    1. Hihi! Min strikket Anes mor til meg på bestilling, etter at hun hadde strikket en maken til Ane på bestilling fra henne. Morsomt!

  3. For en koselig dag :) Noe jeg lurte på, har du farget håret ditt rødere? Ser litt sånn ut på bildet her i forhold til bildet på headeren din. Uansett så var det fint :) Du er alltid så fin på håret.

    1. Det var det! Jeg bruker fortsatt den røde hennafargen fra Lush (Caca Rouge), men hennafarge blir dypere på farge jo flere ganger man farger oppå hverandre, så derfor har den blitt mørkere ettersom jeg har farget den flere ganger (headerbildet ble tatt samme dag som jeg gikk fra min naturlige hårfarge, til rødt hår). Må vel strengt tatt få ordnet nytt headerbilde, snart! Tusen takk for det :-D

Kommentarer deaktivert.