Home » Reiser » Stas og moro » Bergen + Mew-helg!

Bergen + Mew-helg!

Tro det eller ei, men etter tre dager på jobb etter Londonturen, er det på tide å reise avsted igjen, gitt!
I skrivende stund gjør jeg meg klar til å dra til Bergen, hvor jeg blir værende fram til lørdag! Jeg skal besøke, og bo hos, fineste Silje Elisabeth (hurra!!), spise frokostlunsj med fineste Marte (hurra!!) OG se Mew opptre i Grieghallen i kveld (HURRA!!). Trippel hurra der altså, hoho! Som sist gang reiser jeg lett, og lar dataen bli igjen hjemme, men fortvil ei; kameraet er med, innlegg ligger klare til å publiseres mens jeg er bortreist, og jeg skal prøve å være flittig på å oppdatere Instagram i mellomtida. 

Som illustrasjonsfoto legger jeg ved to bilder fra min alleraller første Mew-konsert, på Quartfestivalen i Kristiansand i 2007. På bildet til venstre ser dere meg med rosa skjerf, smilende og fornøyd på fremste rad, og bildet til høyre knipset jeg under konserten. Som tida flyr, hoho!:
mew-quart-2007-mewkid

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+