Home » Hverdagslykke » Mitt Oslo » Bading og kos på Hovedøya

Bading og kos på Hovedøya

Lite visste jeg da jeg låste meg ut hjemmefra igår, at jeg kom til å ende opp på Hovedøya samme kveld! Men, sånn ble det altså (heldigvis!)! Jeg hadde dog vært lur nok til å raske med meg en bikini før jeg løp ut døra på morgenen, og den kom virkelig til nytte. Etter svette timer på jobb, bar det nemlig rett ut i den varme Oslokvelden, ned til Rådhuskaja og ombord på båten som kjørte meg til nydelige Hovedøya:
IMG_0728
Det var sommerstemte mennesker, varmende sol, bading og hygge over alt:
IMG_0732
Samt Ane og Fredrik! De hadde gjort istand middag til oss. For en luksus! Her er Grillkongen Ane:
IMG_0735
Jeg spratt inn i bikinien, og så var det pølsefest med tilhørende historier fra interrailen deres. Superkoselig!:
IMG_0747
Fredrik klemte oss adjø, og tilbake på øya var Ane og jeg. Vi spaserte langs vannet og nøt kveldssola:
IMG_0749
Vi fant le nede ved vannkanten, og selv om klokka var passert halv ni, tok vi oss et bad. Hihi, helt fantastisk!:
IMG_0763
IMG_0782
På vei tilbake til båten som skulle frakte oss hjem, møtte vi på disse sauene. Vi smeltet begge to, hihi!:
IMG_0785
FOR EN FIN KVELD. Åh. Etter så mange hektiske dager innendørs på jobb, var en tur på havet som sendt fra oven, rett og slett. Sjøluft, sol, trær, gress, sand mellom tærne, parkliv, bading… Åh, det kan nesten ikke beskrives. Jeg kan ikke huske sist noe kjentes så kjærkomment, og jeg føler virkelig at den kveldsturen der fylte meg med energi nok fram til ferien. Herrrrlig!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
    1. Gjør det! Det er så genialt, for hvis man har reisekort fra Ruter, så funker det som billett! Ut til Hovedøya tar det typ 5 minutter med båt!

  1. Jøye meg, du har opplevd masse fint i Oslo, Ina. For oss som er ny i byen, er bloggen din og kategorien ‘mitt oslo’ helt FANTASTISK!! Takk for mange gode tips, jeg setter uendelig stor pris på tips til hva man kan finne på i Oslo <3

    1. Åå, tusen takk for det<3! Det gjelder nok mest av alt å styre unna de typiske turistmålene, så er byen full av perler, sånn egentlig!

Kommentarer deaktivert.