Home » Lush » Risør » Badeglede

Badeglede

IMG_6781

IMG_6782

En av de mange tingene som er ekstra stas med å komme på Risørbesøk hos mamma og pappa, er at jeg får låne badekaret så mye jeg vil. Med meg hjem til jul hadde jeg et digert handlenett proppfullt med badekarsprodukter fra Lush; badebomber, boblebiter og badeolje. Skal ikke si at jeg badet hver eneste dag i juleferien, men det var sannelig ikke langt unna heller! Utrolig herlig å synke ned i det varme vannet, med et ukeblad i hånda og herlige badeprodukter fra Lush i vannet. Aaahh, avslappende!

IMG_6795

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Fantastisk! :D Jeg har hamstret både badebomber, boblebiter og en god mengde hud-, kropp- og hårprodukter, så jeg må si juleferien startet bra. Nå skal jeg nyte alt sammen ;)

  2. Jeg skal så ha meg et badekar i kjelleren på det vesle huset vårt, om jeg får lov og pengeboka strekker til ;) Må være over 5 år siden jeg sist tok meg et bad i badekar, og det er så herlig. Men det ser også helt herlig ut etter bildene og dømme ;)

  3. Nice! Får se om jeg får kommet innom når jeg først er i Oslo. Forøvrig, når kommer det flere innlegg om ditt Oslo? Likte forrige innlegg veldig godt, og har vært en tur innom Fuglen og smakt på fuglebrusen deres :)

    – Regine

    1. Hei Regine! Jeg har så smått begynt på det, men jeg har prioritert veldig mye annet først. Har ikke helt bestemt meg for alle stedene som skal få være med heller enda, så vi får se. Det kommer i alle fall:-)!

  4. Supert. Ina! Det blir spennende! Og det har uansett vært masse andre fine innlegg!

    – Regine

Kommentarer deaktivert.