Home » Snapchat » Back on Snap!

Back on Snap!

Jeg spurte dere på Facebook-sida mi (som jeg forøvrig har gått over til å bruke ganske så hyppig, og som oppdateres mye oftere enn min private. Følg gjerne, med andre ord!) om det var noe interesse for at jeg skulle skaffe meg Snapchat igjen, i hovedsak for å dokumentere fra Las Vegas-turen, og interessen var der sannelig! Så, jeg har gått til anskaffelse av en åpen Snapchat-konto hvor dere er hjertelig velkommen til å følge meg under navnet MewkidBlogg :-) Så får vi se da, om jeg greier å slutte etter turen, hoho…!

snapchat

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Det gikk litt fort i svingene, her. Prøver igjen:
    Å YES! Gleder meg til å snike til meg fargerike snaps i løpet av dagen, og krysser fingrene for at du blir inspirert til å fortsette etter Las Vegas-turen.
    Ha en super helg, supre deg! :)

Kommentarer deaktivert.