Home » DIY » Back in blonde

Back in blonde

Etter i overkant et døgn som “brunette”, fikk jeg påført et rikelig lag med riktig hårfarge mandag kveld, og *vips* så var jeg tilbake som blondine! Denne gangen ble det sånn som jeg hadde sett for meg i første omgang; litt mørkere enn helbleiket platinablond, og en litt mer naturlig blondfarge, som ikke skiller seg så altfor mye ut fra min originale hårfarge. Nå kan med andre ord etterveksten bare komme, og om sola bleiker det naturlig nå, er det bare fint!:
IMG_9174

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Så fint det ble! :-D hvilken farge brukte du for å få det så fint blondt fra brunt i kun en omgang?

  2. Det ble en veldig fin og naturlig farge til slutt da, selv om du hadde en aldri så liten omvei innom brunt :)

Kommentarer deaktivert.