Home » Reiser » Avsted til Frankrike

Avsted til Frankrike

paris
Tegning lånt fra Hennie Haworth (som forøvrig tegner så mye fint!)

Vi sees om noen dager, Oslo! Hallo Paris!
Vi er pakket og klare, og farer avsted til flyplassen ganske snart. Så spent, spent, spent, iiik! Dataen blir med på tur, så litt blogging blir det nok ei rå med underveis! Jeg håper dere har en finfin lørdag! Hva står på deres dagsplan, forresten?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Kos dere masse på tur! Her blir det litt skolearbeid, og senere blir det en kinotur :-)

    1. Tuuusen takk! Håper du koste deg på kino, og at det ble en effektiv økt med skolearbeidet. God helg videre!

  2. Hei! Jeg vidste ikke lige, hvor jeg skulle skrive det, men den danske radiokanal P6 Beat laver i dag en 6 timers udsendelse udelukkende om Mew (p6 beat elsker Mew, hedder programmet) . Jeg ved, du elsker dette band, så ville bare informere dig om muligheden for at hente denne podcast senere :)
    Hav en fin fin tur!
    Her står lørdagen på oprydning, lektielæsning og måske en enkel gåtur:)
    Vh Loise

    1. Tusen takk for tipset!! Det er kjempehyggelig av deg å si ifra om det! Jeg må få sjekket det ut tilbake hjemme. Håper ryddingen og lesingen gikk bra idag, og at det var en bra spasertur. God helg videre, Loise!

  3. God tur! Heldiggriser!
    Jeg jobber, har pause nå og spiser pastasalat! Videre skal jeg hjem til pusegutta mine og deretter en tur til nabobyen for å spise middag med en veninne. Finfin laurdag :-)

    1. Taaaakk! Det er så herlig å være på reise igjen! mmm, pastasalat. Håper arbeidsdagen gikk bra! Og at du har hatt en fin dag med puser og venninne!

  4. God Tur og kos dere masse! :D

    Dagsplan? Vel var i overkant effektiv i går med det som skulle gjøres “i løpet av helgen” så dagen blir dedikert til småpjusk og en stor dose KOS!

  5. God tur, og kos dere masse!
    Jeg har fint lite på planen egentlig. Er hjemme alene og passer på håndtverkere som pusser opp loftet, men senere skal jeg lage pulled pork sandwiches til middag til meg og søsteren min, så tenker jeg det blir et glass vin og en god film i kveld :)

    1. Tusen takk! Håper håndverkerene oppførte seg bra, og at det ble en bra middag etterfulgt av god film. God helg videre!

Kommentarer deaktivert.