Home » Risør » Avsted til 17. mai-helg i Risør

Avsted til 17. mai-helg i Risør

IMG_8956
Just nå sitter jeg på bussen på vei til Sørlandet, for en langhelg i Risør. Feire 17. mai i den hvite by ved Skagerrak, kose med puser, klemme litt ekstra på familien min og forhåpentligvis slappe av og nyte sol og fint vær. Åh, det skal bli så godt, for i det siste har jeg lengtet så fælt til hjembyen at jeg nesten har hatt vondt i magen! Iiik!
Hva er deres planer for 17. mai? Feirer dere, og i så fall: hvordan?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Ååå, så deilig med en skikkelig langhelg! Mamma kommer hit på fredag, og blir her en liten stund. Blir nok dårlig med feiring på oss, ingen av oss er særlig glad i 17 mai, så spørs om vi i det heletatt blir å forlate leiligheten :D hehe. Men kake og god mat skal det bli!

    1. Ja, det skal bli veldig bra! Mmm, kake. Og mammabesøk! Det blir nok veldig koselig. Dere får ha det fint!

  2. Åh, samme her! Feiret 17. Mai i Oslo i fjor, men innså jeg måtte hjem til Lillesand for å feire i år! Så deilig å være hjemme igjen, herlige sørlandet! Kos deg masse Ina :)

    1. Det skjønner jeg godt! Det er noe eget ved å feire på hjemstedet. Tusen takk, ha en strålende feiring!

  3. Ihhh, 17. mai!:DD Jeg har akkurat hatt besøk av mamma som leverte bunaden min, og jeg skal avgårde til Elverum på lørdag for å feire med kjæresten min!

Kommentarer deaktivert.