Home » Lush » Avslappende slutt på fredagen

Avslappende slutt på fredagen

DSCF3561

Det er få ting som er så godt som å synke ned i et varmt Lushbad etter en dag med hektisk jobb og lang reise på toppen av det! Jeg ankom mamma og pappa her i Risør i ti-tida i kveld, og etter litt middagsmat og et nydelig bad, er jeg nå klar for en god natts søvn. Sånn apropos Lush; hva er deres favorittbadeprodukter derfra? Nå er jeg spent på svarene deres!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Etter jeg ble introdusert for Lush, så har det vært så utrolig kjipt å ikke ha badekar! Likevel har jeg brukt noen badebomber til fotbad, og fått låne et badekar her og der :-) Likte Dragon’s Egg, og ser frem til å få prøve Phoenix Rising engang – den lukter jo SÅ godt!

  1. Iiihh, det skjønner jeg godt! Skulle ønske vi hadde det hjemme også, hos Åsmund og meg. Åh, Phoenix Rising er nyyydelig! Gled deg!

 2. Åh, jeg bare elsker den Woosh dusjgelen. Den er fantastisk, lukter godt, føles bra på huden og er så drøy i bruk. Elsker den. Og så liker jeg jo Dragons Egg, den brukte jeg på fjorårets nyttårsaften, fordi den har så mye glitter i seg. Perfekt.

 3. Er enig at det er kjipt å ikke ha badekar når lush selger så mange spennende badebomber! Så da får det vel heller bli dusjprodukter. Er veldig glad i produkter som lukter søtt eller syrlig. Spesielt appelsin, sitron, vanilje eller kokos.

 4. Can’t resist to comment… :P

  Golden Wonder, Sex Bomb, Father Christmas, Twilight, Christmas Eve og Dragon’s Egg er blant favorittane mine, men det er vanskeleg å berre velge nokre få merker eg. Kva er dine favoritter?

  1. Hoho, så bra! Mange fine favoritter der, altså! Nei, det er vanskelig å bare velge noen få, men jeg prøver: Avobath, Sex Bomb, Fizzbanger, Sakura og Big Blue, av de vi har hele året.

 5. Jeg er så trist for jeg har ikke noe badekar så jeg kan ikke bruke noen av de fantastiske badebombene de har. Men jeg synes praktisk talt alt de har av såpe og sjampo er helt fantastisk – heia Lush!

  1. Da får du helt sikkert gjort noe med saken straks! Så heldige dere er. Comforter lukter sjukt digg! Samme lukt som Sweetie Pie Shower Jelly!

Kommentarer deaktivert.