Home » Catlady » Helgekos » Risør » Avslappende Risør-helg i januar

Avslappende Risør-helg i januar

Risørhelga var maks kos og avslapping! Med Lush-bad i fleng:
IMG_1075Kaféhygge med min gamle venn Victoria (som noen av dere kanskje husker fra bloggens yngre dager?):
IMG_1106
Sjåpping og titting i butikker med mormor:
IMG_1111 IMG_1117
Snarvisitt hos mormor og bestefar:
IMG_1157
Pusekos døgnet rundt (pusene liker så godt å få sove sammen med meg, *smelt*!):
IMG_1192
Spasertur på Tangen og i sentrum, med sola i fjeset og en nærmest våraktig stemning ute:
IMG_1239 IMG_1289 IMG_1296 IMG_1394 IMG_1402
Tur til Randvikstranda med pappa:
IMG_1434 IMG_1439
Masse god mat, og herlig kaffibesøk av mormor og bestefar på søndag. Rett og slett en kremhelg!:
IMG_1501-2

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Så ut som en kjempekoselig helg :) Risør ser ut som et kjempefint sted, må virkelig få reist dit en tur og sett. Har ikke feriert så mye sørover i vårt langstrakte land, men jeg burde definitivt gjøre det ser jeg. Husker Victoria fra da du fremdeles bodde i Risør, så hyggelig at du møtte på henne :) (Sier kanskje litt om hvor lenge jeg har lest bloggen din, haha). Ha en fin uke.

  1. Det var det! Og Risør anbefaler jeg (naturligvis!) på det aller, aller varmeste. Helst om sommeren, for da er byen i sitt ess, men jeg elsker den året rundt. Ta deg en tur! Så koselig at du husker henne, og at du har hengt med så lenge. Det er tommel opp! Takk! Ha en finfin uke :-)

 2. åh, så den badebomben hos lush men av en eller annen grunn gikk jeg for et par andre. Den ser så fiiin ut!

  Så fine bilder! Får virkelig lyst til å flytte vekk fra byen.. :)

  1. Den var det! Men de har jo så mye fint. Håper du ble fornøyd med det du kom hjem med! Tuuusen takk! Risør er… best! Hihi!

 3. Ser ut som en koselig helg :D
  Og siden jeg ser det på det første bildet: Hvilken funksjon har en “body mask”? Bestilte meg nettopp en “face and body mask” fra Lush men tror den blir mest brukt i ansiktet da jeg føler hele kroppsmaskegreiene er litt rart og forvirrende :P

  1. Det var det:-)! Vel, om du f.eks har problemhud på bryst/rygg eller andre steder på kroppen, kan du godt bruke maska der også. Jeg har brukt den i perioder begge stedene, og synes det fungerer glimrende! Håper du blir fornøyd:-)!

 4. Blir som oftest veldig fornøyd :D må bare reise heimat en tur til mamma og pappa og låne badekaret. Men jeg har samme ansiktsmaska og er .avhengig. !
  Forresten, jeg trykker alltid på den knappen om å få mail om oppfølgende kommentarer, men jeg får aldri mail:P Vet ikke om det er systemet eller jeg som gjør feil?

Kommentarer deaktivert.