Home » Mitt Oslo » Stas og moro » Avskjedsfest for Synne og Jonas

Avskjedsfest for Synne og Jonas

Min kjære Synne og hennes kjæreste Jonas gjør noe så spinnvilt som å flytte til London! I et helt år, nå snaaart, ææ! Igår arrangerte de en avskjedsfest på Mekken, og Åsmund, Ane, Fredrik og jeg stakk innom en tur for å klemme adjø. Og spise sushi (medbrakt mat er lov!). Veggismaki:
IMG_1364
Ine og Maren var der også! Her er sistnevnte og Synne midt i en trivelig samtale:
IMG_1408
I tillegg til de to bordene Synne og Jonas hadde holdt av, var det masse folk i lokalet, og trivelig stemning:
IMG_1417
Ane-pusen!:
IMG_1396-2
IMG_1418
Åsmund, Ane, Fredrik og jeg skulle videre på kino (for å se Wendyeffekten!), så det ble bare en liten tur innom avskjedsfesten for vår del, men det var allikevel kjempekoselig så lenge det varte! Da vi pilte mot kinoen, var det blitt mørkt, og regnet trommet mot paraplyene våre:
IMG_1420

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Ååå, det var så hyggelig i går, og jeg er så glad for at dere kom! Det siste bildet der var skikkelig stemningsfullt, og Maren og jeg ser ut til å være veldig engasjerte, hihi. Håper dere likte filmen, forresten! Jeg synes det var ekstra koselig at dere tok turen selv om dere hadde øvrige planer for kvelden – det satte jeg stor pris på, og det var veldig godt å kunne gi deg en skikkelig stor klem, min kjære venn! <3

    1. Det var et skikkelig koselig initiativ, og det var så hyggelig å bli invitert. Tusen takk for en finfin avskjedskveld, prat og klem! Gleder meg til å se deg igjen <3!

Kommentarer deaktivert.