Home » Risør » Augustlørdag med loppis og skjærgård

Augustlørdag med loppis og skjærgård

Litt før midnatt fredag ankom jeg den fineste byen i verden (les Risør, hoho!), og allerede lørdag morgen troppet mamma, pappa, filletante Marie og jeg opp på ved Frydendal kirke. Der ble nemlig det årlige loppemarkedet holdt! Klokka var like før ni på morgenen da vi dukket opp:
IMG_6495

Og da klokka ble ni var loppiset i gang! Det var masse fine møbler som jeg lunne tenke meg å innrede vårt fremtidige hus med. Det er så spennende og koselig å drømme seg bort i hvordan vi skal innrede når vi en dag får vårt helt eget (drømme)hus!:
IMG_6508

Et gammelt trøorgel var der også, hoho:
IMG_6501

De to stolene med lyst trekk altså.. De skulle jeg gjerne ha hatt i et fremtidig hus! Hoho!:
IMG_6506

Som dere så utifra det forrige innlegget, ble det noen skatter med hjem også i år, og jeg tror ikke det var mange som gikk helt tomhendte hjem fra loppemarkedet heller:
IMG_6509

Dessuten kom mormor en tur og var med på markedet, og vi spiste frokost der. Rømmegrøt på meg!:
IMG_6514

Etter litt te på terrassen hjemme etterpå, reiste mamma, pappa og jeg en liten tur på skjæra. Hurra! Litt pålandsvind var det, men det var allikevel varmt og godt, og vi spiste litt lunsj i varmen. Skjæra var, som ellers på denne tida av året, ganske tom for mennesker, men vi møtte på en liten mus som jeg matet med skolebrød. Iiih!
IMG_6551

Dessuten tok jeg meg et bad i havet, som fortsatt var godt temperert. Åh, for en lykke!:
IMG_6566

Da det begynte å tordne, og mørke skyer kom susende, skyndte vi oss å pakke sammen, og kom oss inn til fastlandet og bilen. Da vi kjørte fra sentrum, og mot huset, klasket tunge regndråper mot bilruta, så vi hadde tydeligvis timet helt perfekt!:
IMG_6617

Ettermiddagen og kvelden var ro og fred, med god middag, avislesing, tv og et Lushboblebad på toppen av det hele. En lørdag full av kos og moro, og en god dæsj ro og avslapping også. Ganske så ideelt!:
IMG_6726

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Såg ut som at du fekk den perfekte Risør-turen du ynskja deg! Såg skikkelig supert ut! Er viktig å slappe av litt, og nyte dagane. Det skal eg og prøve å få gjort snart. :) Har forresten superlyst å gå på loppis sjølv ein gong, men eg har liksom aldri hatt moglegheit. Fortsatt god helg til deg (og Åsmund!). :D

    1. Ja! Det kunne nesten ikke ha vært bedre. Ja, det er veldig viktig. Håper du får gjort det snart! Du får også prøve å komme deg på loppis i løpet av høsten, for det kan være veldig moro om utvalget er bra. En kan komme over mange flotte skatter til gode priser, altså. Og det er aldri feil! Takk, vi hadde en fin søndagskveld ilag, og nå er vi klare for en splitter ny uke. Ha en finfin mandag og uke selv!

    1. Knallfin! Det er så deilig å få mye ut av korte besøk, sånn som det. Det er litt koselig med torden også, ja!

Kommentarer deaktivert.