Home » Stas og moro » Åtte

Åtte

26. april betyr kjærestedag, og kjærestedagen idag feirer Åsmund og jeg åtte år som kjærestepar!:

Bilder fra sensommer 2009 til høst 2011

Åtte flotte år, jippi! Føler meg som verdens heldigste, hihi :-) Åsmund er travelt opptatt med skolejobben sin denne kjærestedagen, men i kveld blir det restaurantmiddag for å feire kjærligheten litt ekstra. Dessuten har vi gitt hverandre fine kjærestedagsgaver! Åsmund har fått to par smykker til ørene sine, boks til å ha øresmykkene sine i, t-skjorte, to typer kaffi til presskanne og boka Lysløypa 2012 (som er helt genial om man bor i Oslo og er glad i fine spisesteder, teater og bruktbutikker!) av meg. Åsmund hadde kjøpt inn disse fine sakene som sto på ønskelista mi, pluss et kort med pinnsvin på med søte ord inni:


Mummikopp med Hemulen på, sesongkoppen med Mummi og Primadonnas hest, to Mummifilmer (Mummidalen blir en jungel og Hatifnattøya) og et turkislyseblått skjørt med gule ananaser på fra Oasis. Det skal dere få se nærmere på seinere :-) Fornøyd! Og hurra for kjærligheten!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Dere er så søte! Og så flinke dere er til å ta vare på kjærligheten med fine gaver og hyggelige oppfinnelser på dagen deres :)

   1. Åååh! Jeg fikk ikke sett ordentlig da jeg kommenterte tidligere i dag, men herreguuud så søt den nederste koppen er! Fnis! Sjøhest med lugg? Hihi<3 Ananas!<3 Takk for i dag:*

 2. Gratulerer så masse med dagen! Så flinke dere er til å ta vare på hverandre. Og gavene var superfine :) På tirsdag kom husbonden hjem fra fotball/guttetur i England med kofferten full av gaver. Jeg fikk 4 skjerf og 6 nydelige ringer i glade farger , og jeg var så fornøyd (har nemlig vist ham bloggen din og fortalt at nå skal jeg også være fargeglad :). Ha en super kjærstedag, klem fra Anette :)

 3. aaaw. Grattis!! Dere er et av de søteste kjæresteparene jeg veit om! Ønsker dere ALL lykke i framtiden <3 <3

 4. Gratulerer til dere begge! Så mye fint dere har utvekslet, det er hyggelig å kjøpe gaver til dem man kjenenr godt, for da er sjansen stor for at de liker og bruker dem. Jeg ELSKER Lysløypa-bøkene! Kos dere i kveld, da!

 5. Gratulerer så mye begge to! Gi hverandre en god klem fra meg. Pappa og pusene hilser også .

 6. iih, gratulerer så mye til dere begge to <3 Syntes det er utrolig at det er hele 8 år siden vi suste rundt i 7. klasse, og så ble det en dag snakk om ukjente og spennende Åsmund, hihi. Dere er herlige sammen og jeg er stolte av dere! :D Kos dere med middag og kos!

  1. Ja, det er fra Lushkampanjen jeg skrev om tidligere i uka. Veldig bra film, som garantert vekker mye oppmerksomhet rundt temaet. Bra!

 7. Åh, gratulerer så mye! Dere må jo være Norges søteste kjærestepar! Håper dere alltid får det like fint og et like forelska som dere er nå :)

 8. Hei Ina og Åsmund. Jeg vil gratulere dere så masse med 8 års dagen, og ønsker deren fin helg. Hilsen pappa Jan.

 9. Så koselig! Dere er så fine :) Jeg blir så glad av å høre om flere lykkelige par som har holdt sammen lenge. Selv har vi om to uker 7-årsdag ^^ Og vi har det stadig bedre sammen <3

Kommentarer deaktivert.