Home » Stas og moro » Åsmunds nye hårsveis

Åsmunds nye hårsveis

Etter at han hadde vært en tur hos frisøren, fikk jeg hjem en helt ny mann!:
ny-sveis

KJEKKASSSSS!!!
Det er Valentina hos Adam og Eva i Storgata som har tryllet fram denne finfine hårsveisen, og jeg er knallfornøyd<3! Åsmund selv også, naturligvis, og han kom hjem stolt som en hane etter første dag på jobb med den nye frisyren; Komplimentene hadde nemlig haglet fra kollegene (noe jeg skjønner godt!), og han synes det er deilig med kort hår i nakken, samt en er voksen og en lettstelt frisyre. Hva synes dere? :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Ser toppers ut! Og jeg vet jo hvor godt det er å stelle/vaske kortere hår etter en frisørtur, tenker han opplever enorme forskjeller fra lange, lange dreads!

    1. Ja, virkelig!! Han synes fortsatt det er veldig uvant, og er stadig midt i en bevegelse for å rette på dreadsa, idet det går opp for ham at de er borte, hehe!

  2. Såååfin! perfekt sveis til skjegg!! Du skal forresten få “æren” for at jeg har klippet av meg alt håret selv nå:) etter utallige beundrende blikk på alle snasne bilder av deg så røyk håret og jeg elsker det! <3<3 takk for masse herlig inspirasjon

    1. Jeg er så enig! Skikkelig flott. Åh, så gøy!! Tusen takk for at jeg har fått inspirere, og gratulerer så mye med ny sveis!

Kommentarer deaktivert.