Home » Tatovering » Åsmunds arm, del 1

Åsmunds arm, del 1

Da var endelig armen til Åsmund grodd nok til å vises fram! Som jeg fortalte i dette innlegget, er det starten på en såkalt full sleeve (altså, hele armen dekkes i tatovering) med motiver fra zombie-dataspillet The Walking Dead. Se her!:
IMG_3830

Litt linjer, skygger og noe farge er på plass på overarmen. Det er maaaasse som gjenstår, både farging av det han allerede har fått seg, samt masse mer av armen som skal fylles. Men, dette er i alle fall en start! Zombien som allerede er på plass, blir den eneste han skal ha; resten av armen skal fylles med karakterene fra spillet i forskjellige settinger/”game art”. Bra start, eller hva?:
IMG_3831

Tatoveringen er det Marielle på Tro, Håp & Kjærlighet (THK Tattoo) som står for :-)!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
    1. Hoho, det gjør han også, skal jeg si deg! Ikkesant? Jeg er ikke så gira på zombier, men jeg synes det er veldig kult at han går for det motivet, allikevel!

  1. Jeg er IKKE glad i zombier! Men min kjære samboer har klart å få meg hekta på The walking dead, og jeg må innrømme at jeg liker serien pga karakterene.(lukker øynene når det kommer masse zombiescener, haha) Og dataspillet likte jeg ikke så supergodt (er ikke så tålmodig med dataspill!) men det er et veldig estetisk fint spill, så jeg skjønner godt at han vil ha den stilen på armen! Det er så egen stil over det at alle som kjenner tegneserien eller spillet kjenner det igjen med en gang! stilig! :D

    1. Jeg har hverken noe forhold til serien på tv eller i blad, eller spillet, så jeg kan ikke uttale meg sånn sett. Men, jeg tror de fleste, som deg, først og fremst blir glad i karakterene :-)

  2. Kjempekult! Jeg er skikkelig walking dead-fan, så digger at det er akkurat dette Åsmund har valgt som motiv på sin sleeve! Gleder meg til å se det ferdige resultatet :-D

  3. Forloveden min og jeg likte Telltales The Walking Dead kjempegodt! Moro å se det i form av en tatovering! Jeg liker egentlig zombie-sjangeren veldig godt fordi det krever samarbeid og tillit mellom mennesker i en ekstremt påkjennende situasjon – det får gjerne interessante utfall. (Men akkurat nå er det ninjaer som gjelder – jeg har blitt introdusert for Naruto!)

Kommentarer deaktivert.