Home » Mitt Oslo » Stas og moro » Åsmundbursdag: Hotellfrokost, oh my!

Åsmundbursdag: Hotellfrokost, oh my!

IMG_4361-2 IMG_4352
Tirsdag våknet vi i den herlige hotellsenga på Grand Hotel, og skyndte oss med å gjøre oss i stand. Nede i Grand Café ventet nemlig en utsøkt frokostbuffét på oss! Åh, så glad jeg er i hotellfrokost! Konstant påfyll av kaffi, uendelige mengder forskjellig mat og drikke å velge i… Mmmm! Jeg fylte opp en tallerken med alt mulig godt, og en dyp tallerken fylt med yoghurt, fersk frukt og tørket kokos. Vi tok oss god tid (hurra for å stå opp tidlig), og stappmette og fornøyde kysset vi hverandre adjø under syrinene utenfor hotellet. Åsmund reiste smilende avsted til sin jobb, og jeg til min. For en fin bursdagsfeiring!
IMG_4371

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Kommentarer deaktivert.