Home » Q&A » Åsmund svarer!

Åsmund svarer!

Åsmund
En spørsmålsrunde med min kjære ektemann, med andre ord! Sist vi gjorde dette, var i juni i fjor, og vi ble enige om at dere kanskje synes det ville være moro med en ny runde? Så! Fyr løs i kommentarfeltet med spørsmål til Åsmund! Det kan være om hans personlighet, interesser, jobb, tanker og meninger. Om oss, han om meg, drømmer osv. Mulighetene er mange, så kjør på!

Avsluttet 24. august, kl. 13:00

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Dine topp tre dataspill?

  Hvordan ser den perfekte lørdagen ut for deg?

  Hvordan ser du for deg at livet ditt vil være om fem år?

 2. Hva tenkte du når du fridde til ina? Hva syntes du om bloggen til Ina? Hvor ser du deg selv om 10 år? :-) hihi

  (Kommer ikke over hvor godt dere to kler hverandre, herlighet!)

 3. Hei! :-) Vi vet jo alle hva Ina føler om Risør, og lurer derfor på hva du føler :-) Deler du Inas drøm om å flytte tilbake til Risør? Tenkte på innlegget du skrev så fint om mobbing, slike ting kan jo ødelegge følelsene man har for hjemstedet sitt. Lurer på om det er pga. karrieren din Risør-flyttingen står på ubestemt tid eller om det er følelsesmessig? Og hvordan vil løse flytting i forhold til jobb, må du pendle mye? Alltid fint å høre hvordan andre tenker når de skal løse livets kabal :-)

 4. Hva skal til for at Ina blir irritert, og hva skal til for at du blir irritert? Hva syns du om interiørstilen deres, er du likegyldig til det eller er det din smak også? Hvordan ordner dere opp på best mulig måte etter å ha kranglet? Får du noen gang ‘skyldfølelse’ når dere spiser middag sammen, og du spiser en kjøttrett? Hva er det søteste Ina noen gang har gjort for deg?

 5. Hvordan er det å være en introvert person i et ekteskap med en ekstrovert? Er det noe spesielt dere må ta hensyn til for å finne balanse i forholdet?

  Har du et like stort sosialt nettverk som Ina?

  Hva er din største drøm i livet?

  Hva er dine topp 3 hverdagsgleder?

  Hva synes du om dataspillet “The Sims”?

  Hva tenker du om Inas cafèdrøm? Skal du også jobbe i cafeen når dere flytter til Risør, eller skal du jobbe med det samme du gjør nå?

  Har du noen fobier?

  Hvilke situasjoner gjør deg rastløs?

Kommentarer deaktivert.