Home » Q&A » Åsmund svarer, august 2015

Åsmund svarer, august 2015

Dine topp tre dataspill?
The Walking Dead av Telltale Games
Eve Online av CCP Games
3. plass går til veldig mange spill. Kommer an på hva jeg føler for og hvilke nye spill som kommer ut.

walking-dead

Hvordan ser den perfekte lørdagen ut for deg?
Det kommer an på hva som skjer på lørdagen det gjelder. Som regel er det best å være hjemme, slappe av og spise pizza og godteri sammen med Ina.

Hvordan ser du for deg at livet ditt vil være om fem år?
Hvis alt går som vi ønsker så bor vi i et fint hus i Risør, Ina jobber på kafé, og jeg har fortsatt en jobb som programmerer. Også skal vi ha masse pusekatter :D

Hva tenkte du når du fridde til Ina?
Ina kom hjem fra jobb og var sliten og så irritert ut, så jeg var ganske nervøs for at det skulle være “et dårlig tidspunkt”. Men det lyste jo mildt sagt opp dagen, så kanskje det heller var et perfekt tidspunkt? :)

Hva syntes du om bloggen til Ina? Hvor ser du deg selv om 10 år? :-)
Synes bloggen er kjempefin! Jeg synes også det er veldig fint at Ina kan få delt bildene og vist frem bildene sine som hun legger så mye tid og arbeid i, i stedet for at det blir gjemt bort i en backup hvor ingen kan se de.
Om 10 år, samme som svaret på om 5 år.

Hei! :-) Vi vet jo alle hva Ina føler om Risør, og lurer derfor på hva du føler :-) Deler du Inas drøm om å flytte tilbake til Risør?
Hei du! Både ja og nei. Jeg føler ikke den samme tilhørigheten til Risør som Ina, og jeg liker meg veldig godt i Oslo, men mest bare fordi det er lettvint tilgang til alt i en storby. Men jeg ønsker å ha et hus å bo i, og jeg kan gjerne bo i Risør så lenge det er en jobb jeg kan ta i nærheten. Og det er jo en herlig by på sommeren med så god tilgang på badesteder ute i skjærgården, og så er det jo fint å ha familien så nært!

IMG_1238

Tenkte på innlegget du skrev så fint om mobbing, slike ting kan jo ødelegge følelsene man har for hjemstedet sitt. Lurer på om det er pga. karrieren din Risør-flyttingen står på ubestemt tid eller om det er følelsesmessig?
Det er kun pga karrièren. Hvis jeg kan få en jobb i Risør kan jeg jobbe der som hvor som helst ellers.

Og hvordan vil løse flytting i forhold til jobb, må du pendle mye?
Det kommer an på. Hvis jeg får en jobb i Risør er jo det perfekt, men det er mulig jeg må ta en jobb utafor byen og da blir det jo pendling hvis jeg ikke kan ha et hjemmekontor. Nå bruker jeg en time i kollektivtransporten hver vei, så har jo litt å gå på.

Hva skal til for at Ina blir irritert, og hva skal til for at du blir irritert?
Ina: Elektroniske duppeditter som ikke funker.
Meg: Blir ikke så lett irritert over ting. Prøver å ta alt som en utfordring. Men folk som beviselig tar feil kan frustrere.

Hva syns du om interiørstilen deres, er du likegyldig til det eller er det din smak også?
Jeg er ganske likegyldig, men setter stor pris på at Ina gjør det fint hos oss!

Hvordan ordner dere opp på best mulig måte etter å ha kranglet?
Nå har vi vel strengt tatt aldri kranglet, men om det skulle være noe så prater vi alltid om det for å klare opp i eventuelle misforståelser eller liknende til vi enten er enige eller enige i uenighet.

Får du noen gang ‘skyldfølelse’ når dere spiser middag sammen, og du spiser en kjøttrett?
Absolutt ikke. Ina respekterer at andre spiser kjøtt.

IMG_5217

Hva er det søteste Ina noen gang har gjort for deg?
Ina gjør mange små og store søte ting hele tiden :) Tror ikke jeg klarer å plukke ut en spesifikk ting.

Har du tatoveringer?
Ja, jeg har en på venstre underarm av logoen til Rammstein.

mewkid åsmund rammstein

Hvordan er det å være en introvert person i et ekteskap med en ekstrovert? Er det noe spesielt dere må ta hensyn til for å finne balanse i forholdet?
Det er veldig fint egentlig. Det hjelper å ha noen som kan dra en med ut av huset og finne på ting, og Ina er minst like glad i være hjemme som det jeg er.

Har du et like stort sosialt nettverk som Ina?
Å kalle det jeg har for et nettverk er å ta litt hardt i… (Altså, nei)

Hva er din største drøm i livet?
Som skrevet tidligere ønsker jeg veldig et hus i Risør sammen med Ina. Jeg vet ikke om jeg kan kalle det spesifikt mitt livs største drøm, for om det plutselig skulle skje noe helt annet, hadde jeg ikke blitt knust. Jeg prøver heller å sette pris på det jeg har her og nå, enn å vente på at en drøm skal gå i oppfyllelse.

Hva er dine topp 3 hverdagsgleder?
Å våkne opp sammen med, og å spise frokost med Ina.
Føle at jeg har fått utrettet noe på jobb.
Å kunne servere Ina ferdig hjemmelaget middag, selv om det ikke skjer så ofte.

Hva synes du om dataspillet “The Sims”?
Har spilt det noe for lenge siden, men det er ikke helt min type spill.

Hva tenker du om Inas cafèdrøm? Skal du også jobbe i cafeen når dere flytter til Risør, eller skal du jobbe med det samme du gjør nå?
Kjempespennende! Har absolutt tro på at det vil bli bra. Jeg må nok fortsette med det yrket jeg har, men kommer ikke til å holde meg på utsiden heller.

Har du noen fobier?
Ingen fobier, men som alle andre har jeg diverse ting jeg synes er ubehagelig eller ekkelt, men ikke noe som hindrer meg på noen måte. F.eks å se på at folk blir operert, bli operert selv, bedøvelsesprøyter i tannkjøttet, bøye tuppen av an negl bakover.

Hvilke situasjoner gjør deg rastløs?
Alle situasjoner som ikke på en eller annen måte er mentalt utfordrende eller holder på oppmerksomheten min. Hvis jeg ikke har et spill å spille, et problem å fikse, eller noe å holde på med eller fikle med blir jeg helt borte i tankeeksperimenter og teoretiske situasjoner og diskusjoner. Jeg fikk diagnosen ADHD i fjor, og etter at jeg begynte å ta Ritalin har alt blitt mye lettere.

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Heihei Åsmund, så gøy å bli litt bedre kjent med deg også! :-D kjempegøy at dere har slike spørsmålsrunder, likte veldig godt da dere svarte gjennom video! Dere er et flott par som virker så trygge og lykkelige sammen. En inspirasjon! :-)

  2. Hei! Har lest bloggen til Ina i ca. et millennium nå, og liker den enda kjempegodt. Derfor er det veldig kjekt å få bli litt bedre kjent med mannen i hennes liv, også! Synes du og Ina er så fine sammen, veldig kjekt å se :)

    1. Så hyggelig å høre :)
      Gøy at det er interesse for at jeg svarer på ting også!

  3. Jeg er også introvert og samboer med en ekstrovert. Det går egentlig så mye bedre enn folk skal ha det til. Han får meg ut av huset, og jeg får ham litt ned på bakken :D

Kommentarer deaktivert.