Home » Mitt Oslo » Stas og moro » Åsmund har startet i ny jobb, og det måtte feires!

Åsmund har startet i ny jobb, og det måtte feires!

Tirsdag hadde Åsmund sin aller siste dag på jobben som programutvikler hos CGM, og allerede igår hadde han første (kurs-)dag på den nye jobben som konsulent hos KnowIt. Vi, som er så glade i å feire/markere saker og ting, synes naturligvis at det måtte feires, så etter jobb igår, gikk vi ut i Torggata for å spise med Ane og Fredrik:
IMG_7294

Wünderburger! Burger er bra festmat, vel? Hos dem komponerer man sin helt egen burger, og det er seriøst den beste veggisburgeren jeg har smakt til nå! Jeg valgte blant annet ekstra ost, avokado, stekt sopp, stekt løk, og jalapeño som topping.. Just sayin’! De andre var også veldig fornøyde, og Åsmund gikk faktisk så langt som å si at det var den beste burgeren han hadde smakt på noen sinne. Ikke dårlig!:
IMG_7316

Da vi hadde spist opp rubbel og bit, trasket vi til Den Gamle Skobutikken i Strøget, for drinker og mer hygge. På menyen deres finner man spennende alkoholfrie drinker, for oss som ikke drikker alkohol, og jeg gikk for Lund: Sukkererter, hvit peppersirup, lime, og hylleblomstsaft. Friskt og godt, og kan virkelig anbefales!:
IMG_7328

Mot t-banen hjemover, var klokka allerede blitt halv ti, men allikevel var det lyst og fint ute. Vår/sommer, altså. Sååå herlig! Kvelden ble riktig så vellykket og hyggelig, og det er vel kanskje ikke så rart når den tilbringes med de finingene her?!?:
IMG_7353

Pluss litt fjas, sånn helt på tampen, hehe! For meg som aldri har hatt langt hår, er det moro å leke med!:
IMG_7370

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Ja! Takk, det håper (og tror) jeg også! Det blir i alle fall knall for ham at han nå skal jobbe på Helsfyr, som er ett t-banestopp unna dit vi flytter, i stede for å reise i 1t+ hver vei, hver dag, for å komme til jobb!

 1. Åh, det så koselig ut! Anbefaler dere å prøve ut det nye stedet Meatballs som har åpnet i hausmannsgaten, de har den diggeste veggiskjøttbollen jeg har smakt!

  1. Kjempekoselig! Oooh, tusen takk for tipset! Har sett at det skulle åpne noe nytt der (googlet adressa nå), og se der ja. Kult! Skal definitivt ta turen dit!

 2. Ååå, så hyggelig! Håper Åsmund vil trives i ny jobb, og ikke minst at dere vil trives i ny leilighet!

  Men du! Litt urelatert, men jeg har fulgt deg i noen år nå og vet at du er glad i cafebesøk og å spise ute. Lurer derfor på om du kunne skrive et innlegg om noen tips til hvordan man kan få råd til det, på en måte. Jeg er veldig glad i å spise ute, men føler ikke at jeg har penger nok til det. Ender derfor alltid opp med god burger og dårlig samvittighet, hihi. Klem!

  1. Jaa! :-D Takk, det håper jeg også!

   Hmm, tja! Jeg tenker at det kommer an på prioriteringer. Om du synes det å spise ute er noe hyggelig du vil unne deg, etter at alt av månedlige utgifter er betalt, og litt er satt av til sparing, så synes jeg ikke du skal ha dårlig samvittighet for det. Jeg kjenner de som snuser/røyker/fester en del, og som ikke fatter hvordan vi har mulighet til å reise, spise ute, og bo på hotell, sånn som vi gjør. Vel, vi prioriterer bort snus/røyk/alkohol, og bruker derfor pengene vi “sparer” på annen type kos. Gjør det som gjør deg glad! Det kan også være en idé å se litt på hva en har av “unødvendige” utgifter i måneden; en kaffe fra Narvesen koster kanskje ikke mye, men drikker du flere sånne i uka, blir det fort penger ut av det. Kos deg, du! Klem!

 3. Gratulerer til Åsmund med ny jobb! Håper han kommer til å trives :) Så ut som dere hadde det koselig ute, skal notere meg navnet på det burgerstedet. Så veldig lovende ut.

  Håper du får en knallbra helg! :)

  1. Hurra, tusen takk! Ja, do it, det er kjempegode burgere der, og absolutt overkommelige priser også! Tusen takk, og det samme til deg!!

 4. Gratulerer til Åsmund med ny jobb, og håper han trives! Har venner som jobber på KnowIt i Bergen – så det var jo litt artig! :-)
  Og burgeren både så og hørtes herlig ut! :D

  Good helg, Ina! :D

  1. Åsmund takker! Det håper jeg også han kommer til å gjøre, hihi! Så morsomt at du kjenner noe som jobber i KnowIt Bergen! Det er en liten verden, hehe. Anbefaler burgeren på det varmeste, altså. NOM! Goood helg til deg også!

Kommentarer deaktivert.