Home » Risør » Årets siste novembermandag

Årets siste novembermandag

Å starte mandagen med et varmt peppermynte-, vanilje- og appelsinduftende Abombinaball-bad (Den Avskylige Snømann-badebombe fra Lush) var ikke så dumt :-) Med pjuskete og syk pus i hus har fokuset vært på å kose og stelle ekstra fint med ham denne helga, og da er det godt å koble av med et bad! Skulle ønske Åsmund og jeg hadde badekar i Oslo, jeg:

Vinden som har blåst så voldsomt her i Risør de siste dagene hadde stilnet idag, og da var det på med mine knallgrønne, skinnfrie vinterboots, og ut i dagslyset. På de skyggelagte vannpyttene lå det is denne novemberdagen, men ikke mye annet tyder på at det straks er desember (og jul!):

Sola tittet også fram på min vei. Iiih, sol!:

Turen min endte opp hos mormor og bestefar, hvor jeg koste meg på besteforelderbesøk i flere timer:

Og for resten av dagen har det vært god middagsmat, peiskos og ikke minst maaaasse Kasskos hos mamma og pappa!:

Hihi, Kass liker så godt å bli klødd på hodet og halsen/nakken sin. For en søt og flink finpus!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Skulle gjerne ønske jeg hadde et badekar selv! Det er noe av det beste som finnes : ) Og jeg må bare si det: Tatoveringen er så pen!

 2. Åh! Elsket alle bildene! Tatoveringa di er kjempepen. Jeg digger den – for den passer sånn til deg. Du gledet øynene mine og det tette lungebetennelse-brystet mitt nå! Takk :)

 3. Fine bilder!! Og du, jeg visste ikke at Timmitatoveringen var på låret, trodde armen eller noe – men det var skikkelig fint!.. Pusekos og besteforeldretid høres perfekt ut.
  God bedring til Kass.

  1. Takk:>! Hehe, ikke? I tatoveringsinnlegget er det jo bilde av at jeg blir tatovert på låret, da:P Men, den hadde nok vært fin på armen óg!

 4. Du har så fine innlegg, Ina. De er så ekte, inspirerende og fargerike. Liker bildene dine, og du skriver på en litt morsom måte. Dine innlegg gir meg noe, så tusen takk for det. Ha en fin natt ^^

 5. Åå så digg å starte uka med litt luksus! Hørtes utrolig deilig ut=) Digger tattisen din, og skoa dine for den saks skyld!=D

 6. Flotte og fine bilder:) Bra at du koser seg i Risør! Må bare si at Kass er super søt! På de bildet lignet litte gran på en løve:)

 7. Den tatoveringen din er så utrolig fin, klare og nydelige farger! :) Og Kass er virkelig en flott pusekatt, ser skikkelig god ut å kose på! haha :) Som vanlig tar du kjempe fine bilder! :D

 8. Supercute tattoo og superfin pus :)
  Forresten Ina, vet du om hvor jeg kan få tak i en rød hårfarge som sitter godt og som ikke er testet på dyr? En kald rødfarge? :)

  1. Hennafargene våre fra Lush er fine, men vet ikke hvor vellykka det blir å bruke dem i blondt hår. Jeg bruker farge fra Directions, og de er snille mot dyr, men sitter ikke lenge.

Kommentarer deaktivert.