Home » Instagram » Årets første tur til hjemlige trakter

Årets første tur til hjemlige trakter

insta
Jeg tar meg en miniferie i Risør, sammen med familien min og pusene, samt mengder med snø! Denne gangen pakker jeg lett, og tar bare med meg den lysegrønne Fjällräven-sekken fylt med kamera, nettbrett og toalettsaker. Godsaker fra Lush til mamma og pappas badekar er også med (såklart!), og jeg ser fram til å tilbringe litt tid i byen min igjen :-) Jeg håper på å få tatt fine vinterbilder i Risørbyen, og gleder meg til å blogge for dere når jeg kommer tilbake! Dere får ha noen supre dager så lenge! I mellomtida kan dere alltids følge med på instagramprofilen min. Der heter jeg @mewkid :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Håper du har hatt en kjempekoselig helg i vinterpyntet hjemby! Jeg gleder meg til å se bilder derfra, og til vi treffes på torsdag!

  2. God tur og kos deg masse :D <3 Du tar alltid så mange flotte bilder og må si at den nye tattoveringen din er kjempefiiiiiiiiiiin ! ;D

    1. Aww, tusen takk<3! Hadde en super tur! Takk for tatoveringsros; jeg gleder meg til å få den ferdig!

Kommentarer deaktivert.