Home » Sponsor, Giveaway » Årets første giveaway; Maries Drops!

Årets første giveaway; Maries Drops!


Ekte heimlaga drops, laget med lidenskap – Marie

Hva?:
To poser “syrlig blanding” (bringebær, eple, appelsin og kirsebær) hjemmelagede drops fra Maries Drops
Konkurranseregler?
1. Besøk Maries Drops på Facebook og bli tilhenger av siden (facebook.com/MariesDrops)
2. Hvis du fikk gjøre absolutt som du ville: Hvordan skulle ditt drømmegodteri ha sett ut og smakt?
3. Post en kommentar på dette innlegget hvor du forteller at du har likt facebooksiden og om drømmegodteriet. Husk også å legge ved e-postadressa di så jeg får kontaktet deg om du vinner!
Frist?:
Vinneren trekkes tilfeldig, kvelden søndag 12. februar

Lykke til!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Jeg har likt siden :)
  Mitt drømme godteri skulle smakt mangostan og rambutan. Det skulle vært en slags myk vingummi med forskjellige “monster” formen med surt støsel/sukker utenpå :)

 2. Har allerede likt den siden en god stund nå ^^

  Hmmm……. Jeg er ekstremt glad i jordbær, men det blir liksom alltid så falsk smak på godteri med jorbærsmak….. Men jeg tror kanskje en sånn drops kule, i dagonale striper, mørk rosa og oransje, som skal smake mango og jorbær! Inni må det være sånn pulver som knittrer på tunga i en litt syrlig smak, kanskje eple? mmmmm, VANN I MUNNEN!!
  Det pulverert måtte ha vært i en grønnfarge.

 3. Liker Maries drop fra før av, så den er i boks! :)
  Mitt drømmegodteri skulle hatt massemasse farger, men de skulle selvfølgelig vært helt naturlige! Og smaken skulle ha forandret seg etter hva jeg hadde hatt lyst på! (Jeg lever meg virkelig inn i fantasi-verdenen her nå!).

 4. Har alltid likt syrlige drops/vingummi-ish, og det jeg alltid har drømt om er godteri formet som bokstaver, ala bokstavkjeks. Kunne virkelig gjort susen med å skrive “jeg elsker deg” i godteri, som rett og slett en overaskelse – eller for barn og bare leke seg med bokstaver. Gosh, nå drømmer jeg meg bort.

 5. Likte Maries Drops på Facebook etter at du skrev om dropsene i et innlegg en gang :)

  Mitt drømmegodteri er sukkerspinn i forskjellige smaker som ikke eksisterer i dag (så vidt jeg vet…), etter som at sukkerspinn ser utrolig flott ut, i tillegg til en herlige smaken. Smakene kunne f.eks. ha vært cola, blåbær, tuttifrutti og kirsebær.

  – Regine

 6. Har blitt tilhenger! :-)
  Dropsene skulle vært alle regnbuens farger og smakt lollipop, tuttifrutti og den typiske “bubblegum” smaken! Jeg skulle også hatt ett fyll inni som smakte pære!

 7. Mitt drømmegodt skulle ha smakt en blanding av vannmelon og ananas! Dropsen skulle ha vært oransje og grønnstripete med svarte prikker! Har likt siden også! :)

 8. Jeg har likt siden!
  Jeg er veldig glad i mango, så drops med mangosmak hadde sikkert smakt kjempegodt! :D

 9. Liker siden! Jeg elsker konsistensen på sukkerspinn, så kanskje et sukkerspinn med mye mer smak enn det til vanlig har? Og lys rosa på farge!

 10. Siden er likt! :-)
  Hmm.. Drømmegodteriet måtte vært en sjokoladeelv, med en melkeelv ved siden av! Eeelsker sjokolade og melk!

 11. Hadde allerede likt siden!
  Mitt drømmegodteri skulle ha vært formet som små dinosaurus rex, og man skal kunne tygge de. De skulle ha smakt en blandling av kirsebær, jordbær og sitron vært rimelig syrlige og lilla! :D

 12. jeg skal gjøre det enkelt, jeg elsker vingummi og mariannedrops, så vingummimariannedrops hadde vært perfekt for meg!

  og ja har likt facebooksiden ;D

 13. Er tilhenger fra før :)

  Mitt drømmegodteri ville ha vært syrligedrops med alle mine favoritt smaker, som f.eks sitron, bringebær og eple ! namnamnam :))

 14. Åå! Fikk noen hjemmelaga drops av søstra mi til jul, og de var kjempegode! Jeg har likt facebooksiden :)

  Drømmegodteriet mitt ville vært myke og deilige, litt som marshmallows. De ville kommet i alle slags farger og alle slags smaker! Men de fleste ville vært himmelblå og smakt som skogen etter et kraftig regnskyll, når solen skinner varmt og fint inn blant trærne.

 15. Har likt på facebook, for en koselig giveaway! :)
  Drømmegodteri…. Min favoritt er Freia melkesjokolade, så den vill jeg ikke endre på. Men om jeg skulle hatt drømme drops så ville jeg hatt noen som hadde så god smak at den varte lenge etter jeg hadde spist de opp, som om den satt igjen i munnen liksom. Og at det skulle vært litt bruspulver i midten, for det er så artig når det knitrer i munnen. Fargene skulle vært helt naturlige og alle skulle hatt polkagrisstriper! Også skulle de komme i sånne gammeldagse dropsposer! :)

 16. Å så gøy, har vært følger av facebooken hennes lenge! Og mitt drømmegodteri skulle vært lysegult og smake av sitron og lime, og holde seg surt hele tiden! Ikke bare sur på utsiden :3

 17. Jeg har nå “likt” Maries Drops sin side på Facebook.

  Om jeg kunne lage hvilket som helst godteri ville jeg laget små drops med kaffesmak og vaniljekrem inni. De skulle vært formet som en kaffebønne (i en litt forstørret størrelse). Rundt den skulle det vært en regnbuefarget sjokoladetrekk og vaniljekremen inni skulle også vært regnbuefarget. :)

 18. Har likt siden!

  Mitt drømmegodteri er drops med smak av bringebær og lakris. De er hjerteformet og smaker helt fantastisk! Dropsen skulle vært rosa og lilla eller rosa og svart. Kanskje Valentine-drops? Inni dropsen skulle det vært lakrispulver-fyll! IIIH :D

 19. Nu har jeg likt!
  Hvis jeg fikk laget mitt eget godteri ville jeg laget masse sure saker i masse forskjellige farger. :D Og kanskje noe tutti frutti drops med knallrosa farge!

 20. Drømmegodteriet tror jeg må være no jordbærgreier dekt med sjokolade. Kanskje hele, vanlige jordbær som er helt dekket av goood sjokolade som man kan kjøpe i løsvekt! Det hadde vært himmelen det!
  Og så klart. Det må være mulig å få tak i det hele året. Ikke bare på sommeren.. Nom nom1

 21. Siden er likt : )
  Mitt drømmegodteri skulle ha smakt en blanding av søt mint og vannmelon og sett ut som polkagriser med grønne striper i stedet for røde – nam!

 22. Har likt siden! (:
  Mitt drømmesnop hadde vært oreokake i konfektform; små biter av oreokake dyppet i forskjellige typer sjokolade…. NAM. Selvfølgelig skulle den vært kjempesunn. :D

 23. Siden er likt!

  Hmm, drømmegodteriet er litt vanskelig, det må jeg innrømme. Kanskje et passe stort drops med salt lakrissmak, og mørk sjokolade i midten? Det finnes noe lignende bare med mint, men hey! Jeg er enkel når det gjelder slike ting. (:

 24. Heisan. Har likt siden Maries Drops lenge. Kjempemorro at hun lager hjemmelagde drops. Håper å prøve alle smakene hennes engang. Mitt yndlingsdrops ville hatt slik smak som de gamle halselinsene sharps. tror det var solbær. disse halselisnene spiste jeg som vanlige drops og de var nydelige. tror også en blanding av solbær og lakris hadde vært godt. ellers er de rosa fiskene i søppeldynga veldig gode:)
  min epost: hoiskogen@hotmail.com

 25. Om jeg skulle fått bestemme, måtte det blitt lakris- eller blåbær-drops. Jeg klarer ikke å velge mellom dem, så jeg får bare beskrive begge to. De skulle vært formet som små, søte hjerter og smakt enten salt lakris eller sur blåbær. Inni skulle det vært sånn pulver, sånn som det er i blåbærkjærligheter. Mmm, det måtte blitt mitt drømmegodt!

 26. Siden er likt! :)
  Mitt drømmedrops skulle hatt smak av markjordbær og ananas, skikkelig sommer smaker!
  Inni dropset, som forøvrig skulle vært mørkerosa og solgult, så ville jeg hatt et mykt fyll med smak av jordbær med fløte på :) Jeg gleder meg til sommeren og skulle gjerne hatt disse dropsene ventende på meg til da :D

 27. har likt siden lenge :)

  hm. drømmegodteriet mitt skulle vært ganske lite, men ikke lite nok til at man svelger det med en gang. det skulle vært dekket med hockeypulver og generelt smake hockeypulver. det skulle vart lenge og aldri mistet smaken. også skulle man aldri blitt kvalm av det, uansett hvor mye man spiste. dét er det viktigste!

 28. Har nettopp likt! : )

  Mitt drømmegodter skulle sett ut som en som perler. Store, små, lyserosa, babyblå, runde og roseformede. De skulle smake sitron og som lukten av en såpe jeg har på rommet.

 29. Elsker Maries drops! Har kjøpt drops der før, etter anbefaling fra deg i et blogginnlegg:) Har kjempelyst til å vinne syrlig blanding, for den har jeg ikke smakt. Liker Facebooksiden til Maries drops. Mitt drømmegodteri skulle vært surt, lilla og formet som sommerfugl!

 30. Jeg har likt facebook siden til Marie :)

  Hvis jeg fikk laget mitt eget drømmegodt ville det ha vært salt lakris drops tvunnet med syrlig bringebær! Den hadde vært svart med rosa striper rundt hele dropset.

 31. Nå har jeg likt facebooksiden (:

  Drømmegodteriet mitt skulle vært et eller annet med sjokolade! Hvit eller mørk, med fint mønster, noe fancy stæsh i (nøtter, crisp, osv) og med fargerikt papir utenpå : D

  Mail: hanne_panne949@hotmail.com

 32. Liker siden på facebook :)

  Vi lagde drops i elevbedrift på skolen. Mikset med smaker, og den beste ble lakris og sitron. Jeg synes derimot at bringebær er fryktelig godt. Drømmegodteriet hadde vært hvite drops med detaljerte rødrosa blomster mønster på. Smaken skulle vært bringebær med en syrlig smak av sitron. Den perfekte bringebær dropsposen hadde inneholdt de, rosa bringebær hjertedrops med sjokolade inni, og Sorte drops med rosa krusseduller som smaker bringebær og lakris :)

 33. Har likt siden og anbefalt.
  Mitt drømmegodter måtte ha minnet meg om sommeren! Sommerens goder, som jorbær, blåbær, bringebær og multer, epler og andre sommerlige smaker. Men samtidig så er jeg glad i noe syrlig da. Hvordan de skulle sett ut? hm.. De måtte ha farger, eller er det ikke nøye ;)

 34. Har likt siden nå.

  Drømmegodteriet skulle sett ut som den boblebiten fra LUSH, Magic Mushroom. Den skulle vært skumgodis, og smakt jordbær og vanilje. :)

 35. Drøme godteriet mitt ville smakt som alt som er godt på en gang uten at det ble formye eller for lite og ville hat regnbuens farger (har likt facbook siden fra før) :)

 36. mitt drømeme godt ville smake som en blanding av jordbær,bringebær,blåbær og moreller og ville ha en lyse rosa/lilla farge (har likt facebook siden fra før) :)

 37. mitt drømme godt ville smake som en blanding av jordbær,bringebær,blåbær og moreller og ville ha en lyse rosa/lilla farge ( har allerede likt facebook siden) :D

 38. Har tittet og lest litt på siden og derretter liker siden ;D
  Mitt super godis skulle sett ut som små mini frukter. Feks små lime og sitron båter! Er veldig glad i syrlige drops, så det må bli i drops form. Sammen med en suprise drops i hver pose, som evt en drops med smak av drikken burn, eller champange brus, tror jeg dette kunne blir veldig bra altså :D

 39. Likte siden fra før av! Hihi : )

  Jeg elsker alt av godteri som smaker sukkerspinn(og sukkerspinn), så drømmegodteriet mitt ville sett ut som en kjempe ekkel bæsj på pinne, men smakt vidunderlig, passe rosa sukkerspinnsmak : )

  Lene_Alice_O@hotmail.com

 40. “Maries Drops” – siden har jeg likt siden du skrev om Maries drops i et blogginnlegg for en stund siden :)
  Mitt drømmegodteri skulle vært formet som dropsene Marie lager, bare at de hadde vært halvveis myke, og smeltet på tungen :) de skulle smakt mangostan og salt lakris, villbringebær og søt lakris, pære og lakris, og alskens andre frukt- og bærsmaker med søt lakris og/eller salt lakrispulver i midten :)

 41. Liker!
  Mitt drømmegodis må være små evigvarende drops med sitornsmak! De skulle vært små, runde og knæsj gule.

 42. Jeg har likt siden nå !

  Jeg tenker at “drømmegodteriet” skulle vært syrlig og friskt.. Det skulle være jente-tegn formede drops med syrlig eplesmak, og en myk kjerne (“karamell”) med frisk og syrlig smak av kiwi.. Såklart, i fargen grønn og rød ^^

  -Elsker bloggen din, btw.. Har vært fast leser i gud vet hvor lang tid, jeg pleier bare ikke å kommentere.. You are my inspiration :)

 43. Hvis jeg skulle laget mitt eget godteri, så skulle det vært supersunt! Og så skulle det sett ut som en kake, formet som en sol, og hver solstråle/kakestykke skulle smakt forskjellig. Blant annet jordbær, banan, sjokolade, cola, mint, eple osv.

 44. drømmegodteriet er lakris:p elsker d!! så drømmegodteriet skulle smakt som sikkelig søt og god lakris(uten å vere klissete å veldig seigt)
  Det skulle hatt en søt form og vert litt store biter. Kanskje hjerteforma:D utrolig fristende og uimotstålig for alle som elsker lakris! :)

  Janne
  jannebabzen@hotmail.com

 45. 1. Likte facebooksiden for lenge siden!
  2. Mitt drømmegodteri.. Jeg elsker det meste av godteri, så det er vel egentlig ikke så farlig hvordan det ser ut. Bare det ser godt ut og smaker fantastisk, så er jeg fornøyd!

 46. åå, peppermynte drops! elsker peppermynte!

  har likt siden deres ; håper jeg vinner! :)

 47. Jeg har likt Maries drops på facebook lenge ;)
  Jeg er kjempeglad i hjemmelagede drops, og har aldri glemt en pose med hjemmelagede bringebærdrops og coladrops som jeg kjøpte på et marked da jeg var mindre. De hadde en helt unik smak som jeg fortsatt husker helt klart, og jeg skulle gjort såå mye for å bare gjenskape de dropsene! <3

 48. Jeg har likt Facebook-siden!

  Mitt drømmegodteri måtte vært et rosa, syrlig bringebærdrops med surt pulver inni. Et design à la Tyrkisk Peber eller Lemon Drop, men hjerteformet heller enn ovalt.
  Det finnes et drops som likner litt allerede, men jeg har dessverre glemt navnet på merket.

  Utrolig blogg, forresten, har fulgt med helt siden Nettby!

 49. Liker siden! Jeg hadde likt lakrisdrops / salte drops formet som katteansikt :D

 50. Liker FB-siden.
  Drømmegodteriet er fargerikt og litt surt :)
  sorgenfri2#hotmail.com

 51. Siden er likt!
  Mitt drømmegodteri skulle sett ut som Julian Casablancas, også skulle det smakt som lakris! Ikke sånn søtlakris, men mer som hockeypulverlakris, bare ikke så pulvrete. :-D

 52. Liker på facebook! :)
  Mitt drømmegodteri måtte vært små halvmyke “drops” formet som griser!! :D
  Svarte griser – salt lakris
  Rosa griser – jordbær
  Rosa og hvite polkagriser! ;)

  Også måtte det så klarte være en egen versjon med sjokoladegriser!
  Aahh… herlig:)

 53. Liker siden på FB!
  Drømmegodteriet har myk melkesjokolade inni, og smaker jordbær utenpå! :-)
  beate_myran(ætt)hotmail.com

 54. Siden er likt!
  Favorittgodteriet skulle sett ut som sånne søte, store skum-jordbær man kjøper på tivoli og sånn, bare at det skulle sett ut som et grønt eple og hatt den grønne sure og friske smaken som grønne epler har!

 55. har likt siden :)
  min drømmegodteri skulle ha smakt VELDIG surt med masse surt pulver på og formet som en ball :) :)

 56. Eg har likt siden..
  Drømmegodteriet må være litt sånn jordbær/bringebær smak med litt søtt/surt pulver inni, kansje litt sånn rød/rosa farge skikkeli frisk og fin farge !

Kommentarer deaktivert.