Home » Risør » Årets første bad!

Årets første bad!

IMG_6555

Haha, ja! Årets første bad gjorde jeg unna idag (det vil si igår, for nå er det strengt tatt gått over til å bli lørdag) 18. april! Tror det er rekorden for å ta årets første bad for min del, altså. Kan ikke si det var nydelig, men forfriskende var det så absolutt! Fort unnagjort var det såvisst også. Badet ble i Åmlandstjenn, altså et ferskvann, og det er så rart å tenke på at isen lå tykk der for bare litt siden. Hurra atter en gang for vår og varme!

Har dere tatt årets første bad enda? Er sikker på at det er flere av dere som er isbadere, hoho!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Du er tøff! Jeg var russ i 2011 og da tok jeg knuten der man skulle bade før første mai. Vet ikke om det skjer igjen :P Vil helst ha så varmt vann som mulig ^^

  1. Hoho, jo takk! Følte meg litt barsk som turte å pushe meg selv litt der. Ser den altså! Vet ikke om det blir noe mer bading på meg heller før det blir varmere i vannet!

 2. Fytterakkærn, nå ble jeg imponert! Tror ikke jeg prøver meg før det er ganske mye varmere ^^

 3. Brrrrrr! Vi pleide alltid å bade på første mai når vi barna i familien var små. Sist jeg gjorde det må ha vært i forbindelse med russetida. Jeg fikk den knuta, men har nok holdt meg til varmere vann siden da. Du er en hardhaus!

  1. Haha, ja, det kan du si! BRRRR! Så morsom tradisjon med badinga. Varmere vann er nok å foretrekke, ja;-D! Snart, snart!

 4. Jeg bader hver måned hele året, så tok første bad allerede i tidlig januar. Men i går var jeg på besøk hjemme og hadde med meg mine to yngre søstre på deres første bad i år, var rimelig gøy! Kult å ikke bade aleine hele tida. Alltid så deilig og forfriskende å bade når det er så kaldt.

  1. Åhh, så gøy med bading hele året! Sporty gjort! Ja, det var forfriskende det! Kan tippe det ikke er noe mindre forfriskende på vinteren, hoho!

 5. OMG, det der kan ikke ha vært spesielt varmt nei!! Og “forfriskende” må da være et veldig pent ord på det? :p Tøffa! :)

 6. Du er gæren!
  Jeg har ikke bada i år enda, men sola gjør at jeg får så lyst – selv om det er så kaldt i vannet! Rekorden min er i mars en gang, da hadde vi snøballkrig i vannet :P

  1. Haha! Ja, sola gjør virkelig sitt til at sommerfølelsen er på plass! Hoho, snøballkrig i vannet. Så vittig!

 7. Når man bor i Tromsø, er man gal om man bader før juni (om man ikke er russ da)… Snøen ligger enda.

 8. Åååh, det måtte være skikkelig forfriskende! Blir ikke noe bading på meg en stund enda, hehe! Men i fjor badet jeg på slutten av mars, og det var en russeknute :) Hadde aldri gjort det ellers, var masse is!

Kommentarer deaktivert.