Home » Hverdagsblogg » Apo!

Apo!

Apo har kommet skikkelig til rette her hos oss nå, etter at han kom hit torsdag kveld. Han ser rett og slett ut til å trives kjempegodt! Han er fryktelig kosete, leker litt og sover mye. Som den katten han er, hihi! Han er også ganske pratsom, og prater mye med oss i form av mjauing og piping. Dessuten er han flink til å vise når han vil ha kos; gnir seg inntil beina våre, slikker oss på leggene (haha, så søtt!), legger seg på ryggen med magen i været (han liker å bli klappet på magen, noe jeg ikke er vandt med hos puser!) og maler høylytt. Iiih! Åsmund synes det er like koselig med pus i hus, som jeg gjør:
IMG_0990

Apo synes det å bli børstet er noe av det beste i  hele verden, og vi passer på å børste ham minst to ganger daglig. Særlig liker han å bli børstet i ansiktet, hihi! Noe så søtt! Dessuten liker han best å drikke vannet sitt fra vannglass, og liker godt å ligge under sofaen, hvor det er svalt og godt, på varme dager. Det er så søtt at han har hvit haletipp, og er lyserosa under potene!:
IMG_1002

Er han ikke utrolig søt og nydelig?!:
IMG_0739

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Åhhh! Han er kjempefin! No saknar eg min eigen pus. Og den lille kvalpen vår. Gler meg skikkelig til å reise heim og kosa med dei på fredag. Har du og Åsmund tenkt på om de vil ha dykkar eigen katt som bur hjå dykk på fulltid? :)

  1. Ikke sant?! Iiiih! Skjønner jeg veldig godt at du gjør. Puser er fantastiske! Ja, vi ønsker oss mange katter, hihi! Men, ikke så lenge vi bor i Oslo. Det får bli når vi bor i hus i Risør, og de kan få gå ut og inn som de vil. Gleder meg veldig til det!

 2. Dyr er bare best, spesielt katter ;D Apo er nydelig ! Jeg hadde en katt som het Pusur som elsket å bade i vasken og spise grønne epler. Han var en liten raring ^^ Dessverre død for noen år tilbake, men leker med tanken om en ny pus :3

  1. Hihihi, ja, ikke sant han er nydelig! Åh, Pusur høres fin ut. Grønne epler, haha! Så søtt! Puser er nydelige altså.

 3. Åh, så søt!! Har litt katteskrekk, men synes de er så nydelige, så håper det går over en dag :)

  1. Han er så nydelig! Åh, så kjedelig med katteskrekk! Kjenner til flere som har det, og det høres så kjipt ut for en katteelsker som meg!

 4. My elsk å bi klødd på magen sin, å no bjynn ho å bi ekstra stor å go å rund som en liten feit sel, bi kattunga her i huse kordan dag somhelst, så da bi de nok ikke nå magekos på ei go stund:/ <3

 5. Ååå, fine pusen <3 Høres neesten ut som en beskrivelse av min pusekatt, hihi! (Hadde aldri opplevd en katt som liker magekos, men Luna eeeelsker det, og holder meg rundt armen når jeg gjør det! haha). Kos dere videre som kattevakter! Ser ut som dere har en nydelig og grei gjest! =^.^=

  1. Mjaaauuu, hihi! Aww, så søtt at hun holder deg når du koser med henne! Det gjorde Kass også bestandig (åh, savner ham!). Tusen takk, det gjør vi! Han er veldig snill og grei!

 6. Awww, så søt! Har så lyst på katt, men desverre er det ikke helt “tiden” for det nå. Jeg har allerede en hund, og er midt i flytting og samlivsbrudd, så det får bli en annen gang :)

  1. Ikke sant han er, hihi! Skjønner det godt, og jeg kondolerer med brudd!! Håper alt går så greit som det kan, og at du går en bra tid i møte. Klem!

 7. Ååååh! Så søøøøt! Han høres akkurat ut som min pus, som elsket å bli børstet og klødd på magen! <3 <3

Kommentarer deaktivert.