Home » Helgekos » Risør » Antikk og samlermesse på en søndag

Antikk og samlermesse på en søndag

Igår dro mamma, pappa, mormor og jeg på besøk i Risørhallen for å titte på skatter fra en svunnen tid. Schjølls Antikkmesser hadde nemlig kommet til Risør for helga, og Risørhallen var fylt opp av spennende saker og ting, som disse gamle lekene:
IMG_1767
Maritime saker og ting av diverse slag var det der også:
IMG_1764
Nydelige glass, kanner, mugger, brett, kopper og skåler:
IMG_1769
Fyllesvin, suppeterriner, messing og sølv:
IMG_1773
Masse styggfint, rett i min gate. Tenk at dette er fars kopp.. Fantastisk!:
IMG_1771
Gamle fotografier av mennesker fra en svunnen tid, fotoapparater, nøkler og plater:
IMG_1774
Litt av alt, med andre ord! Vi drakk kaffi og koste oss, og jeg fikk til og med gjort en handel! Hva jeg kjøpte med meg skal dere få se siden. Jeg kan si så mye som at gjenstanden trolig er fra 1800-tallet (i følge selgeren selv) og har med tannhelse å gjøre, hoho!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Åh! Jeg har blitt kjempeglad i alt sånt gammeldags, spesielt hvis det er hjemmelaget eller hører til familien da. Som de gamle koppene jeg har fått av farmor og de utrolig søte koppene med te-fat som jeg får fra arven etter mormor :) Jeg elsker å mikse sånne gamle ting sammen med den minimalistiske og moderne stilen jeg har blitt så glad i :) Og nå er jeg veldig spent på hva du fant deg, haha :P

    1. Det skjønner jeg godt! Så koselig at du har arvet finfine saker. Det er ekstra hyggelig å arve ting. Hihi, så gøy at du er spent!

Kommentarer deaktivert.