Home » By Request » Lush » Ansiktspleierutine, våren 2013

Ansiktspleierutine, våren 2013

Fikk spørsmål fra en leser om jeg kunne lage et oppdatert innlegg på hvilke Lushprodukter jeg bruker i ansiktspleierutinene mine for tida! Det kan jeg såvisst, og her kommer det:

Ettersom jeg jobber på Lush (og eeelsker produktene våre!), bytter jeg ofte ut rutinene mine, og liker å prøve ut nye ting. Denne rutinen har jeg holdt mer eller mindre fast ved siden i høst (med innslag av litt mer fuktgivende produkter mens kulda sto på som verst), og synes det fungerer veldig bra på sånn huden min er for tida:
fjes2013
9 to 5:
Supermild og herlig rensemelk som fjerner alt av sminke og smuss, uten å svi eller irritere. Bruker denne morgen og kveld på en bommulspad, og den etterlater huden myk, ren og klar. Passer alle hudtyper, og er særlig fin for sensitiv hud. Full av mandelmelk som er rikt på vitamin A (=gir glød og gjør huden glatt). Fantastisk alternativ til renseservietter fulle av ulumskheter!

Tea Tree Water:
Tonervann som jeg bruker på en bomullspad for å fjerne 9 to 5, morgen og kveld. Denne er fin for uren og fet hud. Inneholder antibakteriell og balanserende teatreeolje, pluss oppfriskende grapefrukt.

Vanishing Cream:
Lett ansiktskrem som trekker fort inn, med balanserende lavendelolje og fuktgivende jojobaolje. Passer utmerket på kombinasjonshud, uren hud og/eller fet hud. Perfekt å blande med colour supplements for en lett farget dagkrem.

Jackie Oates:
Vi kaller dem Colour Supplemenst; de kan brukes som en foundation direkte på huden, eller blandes med en ansiktskrem for å få en farget dagkrem. Jevner ut hudtonen uten å tette porer. Jackie Oates er den lyseste vi har (kommer i andre fargetoner også), og inneholder sheasmør for fuktighet, samt havremelk, honning og aloe vera for å kjøle ned huden og redusere rødhet.

Ocean Salt:
Ganske grovkornet saltskrubb som jeg bruker et par ganger i uka. Nydelig etter trening, eller for en ekstra oppkvikkende morgendusj takket være lime dynket i vodka! Den er antiseptisk, fjerner død hud og strammer opp. Samtidig har den fuktgivende avokadosmør, ekstra virgin kokosnøttolje og sjøgress, for å lage en perfekt balanse mellom å tørke ut og fukte huden. For meg er blandingen helt perfekt! Skrubben kan også brukes på kroppen :-) Passer for normal til fet hud, og bør ikke brukes for ofte. Sensitiv og tørr hud bør styre unna, da denne kan bli for grov og sterk!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Hadde aldri tenkt over at jeg må tenke over hva slags hudprodukter jeg kjøper som vegetarianer! Hva er det man skal se etter i innholdsfortegnelsen som sier at det inneholder dyr? :)

  1. Det er helt opp til deg om du vil kjøpe vegetariske produkter eller ei:-) Når det er sagt kan jeg jo komme med en liten liste: Dyrefett feks brukes mye i såper. Glycerin/glyserol kan komme fra enten dyre- eller plantefett. Cochinell/karmin (E120) lages av knuste biller, og gir rødfarge. Musk (kjønnsorgan fra asiatiske rådyr) brukes i parfyme. Spiser du egg og melk, er vel de jeg nevnte ovenfor her det du først og fremst må styre unna innen kosmetikk:-)

 2. Åh, nei, nå må jeg nesten ta å prøve ut noen av disse produktene. Jeg er én av dem som ofte går innom Lush-butikker, men som aldri helt tør å kjøpe noe. I will give it a go!

  1. Du må spørre oss neste gang du er innom, så kan vi hjelpe deg med å finne de perfekte produktene for deg:-D!

 3. Har sakna gode Lush-innlegg! Takk =) Ei venninne av meg fortalde at ho hadde fått hjelp av ei jente på Lush i Oslo som var utruleg hyggeleg og hjelpsom og veldig behageleg å snakke med. Det var deg! :D

  1. Så bra du likte det! Hoho, så koselig å høre! :-D Hvis hun kjøpte noe, håper jeg hun er fornøyd med det!

 4. Har lyst å prøve alt! Tenker å kjøpe meg jackie oates, etter at jeg har kastet alle mine gamle (og elendige) foundationer. Skulle ønske Lush hadde mer salg og tilbud, da hadde jeg nok vært litt mer lushivrig! :-)

  1. Spennende! :-) Lush har en policy på å ikke ha salg (annet enn januarsalg), fordi vi som kjede mener at produktene våreer så gode , og allerede er priset så bra, at vi ikke behøver å ha tilbud på dem for at de skal selge. Du kan alltids spørre oss om en liten gratiprøve , om det er noe du har lyst til å prøve ut, men er litt usikker på. Da blir det kanskje lettere å handle, når du da vet du blir fornøyd med det du kjøper! :-)

 5. hej Ina

  jag fundera att testa ut lite av dessa produkter du nämner i inlägget, MEN! 2 av dom jag vill testa (produkterna 9 to 5 och ocean seasalt) innehåller parabener :( jag blev och är ledsen för att dom innehåller parabener…

  1. Da får du la være å teste dem! Lush jobber med å få konserveringsfrie produkter, men det tar jo litt tid å endre på sånt.

   1. jo det är sant :P jag har varit i mail med dom och dom är så snälla å skickar lite gratis tester till mig och ansiktsmasker på måndag :) allt såklart utan paraben… jag fick förklarat för mig varför dom har paraben i vissa produkter….

Kommentarer deaktivert.