Home » Lush » Ansiktspleieproduktene jeg bruker for tida

Ansiktspleieproduktene jeg bruker for tida

Inspirert av Lindas blogginnlegg om ansiktspleieproduktene hun bruker, gjør jeg det samme! Alle navn er linket til produktene på Lush sin nettside. Der finner dere også priser, ingredienselister og annet fint:

Herbalism ansiktsrens skrubber huden mildt med malte mandler, og bekjemper kviser med kraftfulle urter. Jeg bruker den to ganger om dagen. Skin Drink aniktskrem lukter ikke særlig godt, men gjør underverker for tørr hud som trenger ekstra fukt! Full of Grace ansiktsserum bruker jeg under Skin Drink om natta, for å gi ekstra næring, fukt og pleie til huden. Eau Roma Water tonervann sprayer jeg rett i ansiktet som det siste jeg gjør hver kveld, etter jeg har renset ansiktet og smurt med serum og krem, og lar det rett og slett bare trekke inn i huden. Herlig oppfriskende! Grease Lightning smører jeg på småhissige kviser hver kveld, etter rens og smøring. Den er med på å skånsomt tørke ut kviser, og ofte unngår jeg superhissige kviser hvis jeg bruker denne flittig. 9 to 5 er favorittsminkefjerneren min som jeg bruker på en bomullspad i hele ansiktet. Den fjerner all sminke jeg bruker og er samtidig lett og mild. Perfekt! Tea Tree Water tonervann bruker jeg et par ganger i uka; sprayer den på en bomullspad og gnir den i t-sonen for å fjerne oppfriske huden og forebygge fet hud/kviser. Ansiksmaska Brazened Honey bruker jeg to ganger i uka for å gi massevis av næring og friske opp huden skikkelig, samt tilføre litt fukt. Catastrophe Cosmetic bruker jeg 2-3 ganger i uka for å roe ned huden, og forebygge kviseutbrudd.

Har dere prøvd noen av disse? I så fall; vad tycks? :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Ser bra ut! Så i forhold til kvisebekjemping så er det Herbalism, Grease Lightning og Catastrophe Cosmetic som gjelder? Leiter etter noen gode produkter for akkurat det, nemlig!

  1. Jepps, det vil jeg si! :-) Har du i tillegg fet hud, kan Cupcake ansiktsmaske og Vanishing Cream ansiktskrem være fine:>

 2. Jeg var innom Lush Byporten i dag.. Fikk utolig god hjelp og service!:) Utrolig koselig mennesker som jobber der!!:) Skal definitivt innom der neste gang jeg er i Oslo også :)

 3. Kan man bruke 9 to 5 på øynene? :) Har en maskara som er vrien å få av. Og siden jeg ikke bruker produkter som testes på dyr, så synes jeg det er lite utvalg der ute. Har prøvd flere, men er vanskelig å få tak i en god sminkefjerner.
  Også lurte jeg på om “Skin Drink” gir kviser? Jeg får lett kviser, men har utrolig tørr hud. Fete kremer gir ofte den virkningen på meg. Men siden Skin Drink er et naturlig produkt, så kanskje den ikke er så ille :D?

  1. Jeg bruker 9 to 5 på øynene hver dag uten problemer :-) Den funker fjell for meg! Når det gjelder ansiktskremer er det alltid vanskelig å finne den rette. Skin Drink gir ikke meg kviser, og trekker godt inn i huden (ingen av våre produkter inneholder silikon, som legger seg som en “film” på huden og blokkerer porene). Om den vil gjøre det samme på deg er vanskelig å si; du må nesten bare prøve deg fram! Jeg klarte ikke ved første øyekast se hvor du bor hen i landet, men om du har mulighet til å besøke en Lushbutikk, kan du alltids høre med oss ansatte og få med deg noen prøver på kremer som skal være fine :-)

   1. Okei, tusen takk for svar!
    Da kommer jeg innom neste uke :D Huden min skriker etter fukt!
    Og det hadde vært supert med en sminkefjerner som hadde fått vekk all sminke på en sensitiv måte!
    Jeg bor ikke langt unna Oslo og jeg har vært hos dere på Lush Byporten flere ganger :)

  2. Jeg har hatt samme problemet med sminkefjerner som ikke fjerner mascara skikkelig. Har funnet ut at ultra bland fra Lush er en fantastisk bra sminkefjerner for øynene! Den fjerner min vannfaste mascara bedre enn noen annen sminkefjerner jeg har prøvd. Synes selv den blir litt for fet for resten av ansiktet, så bruker 9 to 5 for alt annet. Strålende kombinasjon for min del!

 4. Ok, ingenting vondt, men er alt dette virkelig nødvendig? Jeg vasker fjeset hver kveld med verdens drøyeste sminkefjerner fra Cliniderm, og smører det hver morgen med dagkrem. En gang i uka bruker jeg peeling. Jeg har relativt normal hud, får litt kviser rundt mensen, men ellers er jeg bare litt pannetørr.

  Har det egentlig noe for seg med alt dette forskjellige du bruker? Hva hadde skjedd om du kutta ned til tre-fire produkter?

  1. Nødvendig er det sikker ikke, men jeg trives veldig godt med alle disse produktene og ser absolutt bedring på huden min. Når det er sagt er det utrolig individuelt hva som funker for oss, vi er jo ikke like noen av oss :-) Noen har superfin hud med en skvett vann hver morgen og kveld, samt en liten dæsj ansiktskrem en gang i blant. Det gjelder å finne ut hva som funker for hver enkelt, noe både du og jeg har gjort ;-)

  1. Så bra! Pleier å anbefale Angels til sånn ca alle førstegangskjøpere av de ferske rensene (med normal/litt tørr/litt uren hud). Den er jo bare utrolig herlig!

 5. Har krem fra bodyshop spm nå har gått tom (eller nester, kan forsatt skrape litt ut av bunden), men vurderer å sjekke Lush nestegang, spesielt nå når det har kommet en butikk i Bergen ^_^ Ting blir så mye lettere når det er i nærheten!

 6. har faktisk kun prøvd catastrophe cosmetic av disse! likte den veldig godt, en av mine favoritter :) har veldig lyst til å prøve alt det andre og, spesielt 9 to 5.

 7. Har berre prøvd Catastrophe Cosmetic av desse, og den er skikkelig god. Får babyhud etterpå. Har den på ansiktet akkurat no, faktisk. Dumt at det er berre ein liten dæsj igjen nedi krukka :( Eg brukar Imperialis som dagkrem. Fungerer godt på huda mi, som er litt kvisete og litt tørr. Kremen er ekstremt drøy i bruk, og så tykkjer eg den luktar så godt! Dessverre er den også nesten tom! Elles har eg Mask of Magnaminty, men har ikkje brukt den nok til at eg kan seie så mykje om den. Så langt likar eg den godt. Som ansiktsrens og sminkefjernar har eg produkt frå The Body Shop som eg veit vil vare i sikkert eit år til, men når det er brukt opp skal eg kjøpe noko frå Lush :D

 8. Den grease lightning lurer jeg litt på… Er det meningen en skal påføre den og la den bli værende på, eller vaske den bort kort tid etter? Er det eneste lush produktet som så langt ikke fungerer, så tenkte jeg kanskje gjorde noe feil

Kommentarer deaktivert.