Home » Sponsor, Giveaway » Annonseplass, mars 2015

Annonseplass, mars 2015

Boka Om Dyrene Kunne Snakke av Elisabeth Gard, på http://www.om-dyrevelferd.no
dyrenekunnesnakke
Boken er en oppslagsbok hvor man i innholdsfortegnelsen finner temaer om ku og kalv, robotmelking, dyrevelferdsloven, rapporter fra Veterinærinstituttet om oppdrettsfisken, årsrapporter om forsøksdyrene og annet. Slik det er i dag finnes det mange studier og rapporter, både fra Landbruksdepartementet, veterinærer og andre, men de ligger spredt rundt omkring. Ønsket var å samle noen av de viktigste skrivene i én bok, så befolkningen kunne få et innblikk i dagens husdyrhold og hvordan dyrene behandles. Summert har de fleste produksjonsdyrene i Norge det vondt, veldig vondt, noe studiene og opplysningene i boken viser.


Dyreverndagen, på http://www.dyreverndagen.no:
dyrevern1
Dyreverndagen arrangeres for første gang i år, 21. mars, på DogA! Jeg er ambassadør, og skal holde tale innledningsvis på den store dagen, samt ha en stand hvor jeg skal selge bilder. Sjekk programmet og kjøp billetter ved å klikke her!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Tusen takk, Ina, for den fine presentasjonen av boken og websiden min om dyrene. Du er så flink :-)
    Veldig glad for at du uthevet den siste setningen om hvordan dyrene har det. Hvor idyllisk reklamen enn formidler at dyrene lever, er virkeligheten en annen. Dyrene i den industrielle husdyrproduksjonen i Norge, som presses til å lage egg, melk og kjøtt, har det vondt – og trenger all vår hjelp.

  2. Så BRA at noen skriver en sånn bok! Det er sant som du sier, – altfor mange husdyr har det fælt, og det er grusomt at det skal “være greit” bare fordi de ikke kan si med ord hvor vondt de har det.

    1. Jeg er så veldig enig! Bøker som dette burde i grunn inn i pensum på skolen, så alle kan lære, og deretter ta et standpunkt. Det er så alt for mange som ikke _vet_!

Kommentarer deaktivert.