Home » Sponsor, Giveaway » Annonseplass, mai 2015

Annonseplass, mai 2015

Boka Om Dyrene Kunne Snakke av Elisabeth Gard, på http://www.om-dyrevelferd.no
dyrenekunnesnakke
Boken er en oppslagsbok hvor man i innholdsfortegnelsen finner temaer om ku og kalv, robotmelking, dyrevelferdsloven, rapporter fra Veterinærinstituttet om oppdrettsfisken, årsrapporter om forsøksdyrene og annet. Slik det er i dag finnes det mange studier og rapporter, både fra Landbruksdepartementet, veterinærer og andre, men de ligger spredt rundt omkring. Ønsket var å samle noen av de viktigste skrivene i én bok, så befolkningen kunne få et innblikk i dagens husdyrhold og hvordan dyrene behandles. Summert har de fleste produksjonsdyrene i Norge det vondt, veldig vondt, noe studiene og opplysningene i boken viser.


Eva med bloggen http://vannmaling.blogg.no:
vannmaling
21 år gamle Eva bor sammen med kjæresten og pusen deres i Larvik. hun er utdannet gullsmed, og elsker tegning og maling. Bloggen omhandler hverdagen hennes, det hun lager av kunst, hårfarging og sminke.


Ønsker du annonseplass på bloggen?
En medium bildelink (140px x 140px) koster 38,- kroner (5 USD)
En stor bildelink (300px x 120px) koster 114,- kroner (15 USD)
Mer om annonseplass og bestillingsskjema finner dere ved å klikke her

Pssst: Bruker du “Ad Block” vil du ikke få opp noen av annonsene på bloggen,
ei heller shoppen for annonseplass, så sørg for at det er skrudd av :-)

Andre spørsmål om annonseplass? Kontakt meg på mewkidblogg@live.no!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. For en fin blogg Eva har, flott førsteintrykk da jeg tittet innom! Veldig koselig at du har disse annonselenkene, jeg trenger flere blogger å lese, da jeg kun fast leser en. hihi
    Skal du bare ha 38 kr for en annonse plass, hvis jeg en dag finner det for godt og har litt mer rød tråd på bloggen min(joda te-tema er der, men ikke så ofte), så skal jeg sende en forespørsel, tror ikke bloggen min er helt passende her slik som den fremstår nå, hehe :P

    1. Så bra du likte den! Ja, jeg synes det er hyggelig å introdusere de som har kjøpt seg plass på en skikkelig måte. Jeg synes bloggen din er fin som den er, jeg! Om du ønsker å kjøpe annonseplass er du hjertelig velkommen!

  2. Du kan forresten gjerne bruke et nytt screenshot, siden jeg endret utseende på bloggen ganske drastisk i går – haha. Følte det var på fide å få et litt mer ordentlig utseende der :)

  3. Så gøy! Skal sjekka dei ut! Og: Ja, du kan selfølgelig bruke lista, det er berre koselig at du likte den! :)

Kommentarer deaktivert.