Home » Hverdagsblogg » Andre mars totusenogfjorten

Andre mars totusenogfjorten

I helga begynte jeg så smått å brygge på en forkjølelse. Jepp, jeg har nesten bare godord å si om våren, men med den kommer også alltid en forkjølelse her i gården! Halsen kriblet, tørrhosten var på plass, og søndag begynte nesa å renne også.  Meh! På tross av det, og et sårt og ømt lår etter fredagens tatoveringstime, tok jeg på meg de gule gummistøvlene og den blå regnfrakken, og trasket bort til Plantasjen sammen med Åsmund. Været klarte riktignok ikke å bestemme seg om det var regn, sludd eller opphold, men vi var ved godt mot og hadde godt humør med oss!:
IMG_3721

Det er noe eget ved å komme inn på Plantasjen, med alle de flotte og fargerike vekstene som fyller opp lokalene der. Vårblomstene fikk det forresten til å krible i magen min, for jeg gleder meg så veldig til stillaset utenfor stuevinduet vårt er borte, og vi kan ta i bruk den nyoppussede terrassen! Da skal utemøblene på plass, og vårblomster få ta plass i krukker. Iiih, snartsnart!:
IMG_3757

Med oss hjem ble fem forskjellige potteplanter, som får pynte opp i stua. Blomster gjør meg så glad!:
IMG_3769

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Så fantastisk kul du ser ut! Blomster er virkelig bra medisin. God bedring med forkjøelsen:)

    1. Takk<3 Den kjøpte jeg på Lindex for ikke så kjempelenge siden. Har maken bare i gult fra flere år tilbake, og begge er helt supre!

  2. De støvlene er så fine, hvor kjøpte du dem? Har tenkt på å kjøpe meg et par fine gummistøvler i lang tid nå :-)
    Det er nesten obligatorisk med en forkjølelse på vårparten har jeg lagt merke til… Og senhøsten. (sukk)

    1. Tusen takk! De er av merket Viking, og jeg kjøpte dem i Risør for flere år tilbake. Tror ikke de produserer nøyaktig disse mer, men de har mange andre fine som er litt i samme stilen. Kan være lurt å investere i kvalitet på den fronten, ja. Og! Husk å ta godt vare på dem! Jeg har ikke vært for flink med mine, så de har sprukket opp i skaftet, og er ikke lengre vannsikre i dype vannpytter. Puh, ja. Dumme forkjølelser! I dag har jeg i alle fall ikke hosta noe særlig, hoho!

Kommentarer deaktivert.