Home » Hverdagsblogg » Første lørdag i totusenogtolv

Første lørdag i totusenogtolv

Tidlig, tidlig i morges da jeg dro meg ut av senga, kunne jeg til min stooore glede se at på utsiden av vinduene var alt dekket av et hvitt teppe, med myk, ny snø. Yess!!! Da ble det fort litt enklere å hoppe i arbeidstøyet, og pile til bussen og Lushjobben. I Lushnettbutikken har vi jut nå 50% avslag (det er halv pris det, og med andre ord en heftig god deal!) på en mengde varer. Salget begynner i butikken hos oss på Byporten til mandag, og idag har vi ryddet fram varer som skal stå klare til mandag morgen. Arbeidsdagen fløy avgårde, og vips satt jeg på Peppes med pizza og brus, Åsmund og Ane, etterfulgt av filmer som Kong Curling, Imagine That og The Boat that Rocked med godteri attåt. Håper dere har hatt en superbra lørdag!!


Lettere skeptisk (hahaha!) meg og fineste Anepus. I snøvær! Jippi!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Hihi, ja, ikke sant? :-) Åh, snø! Passer seg liksom med snø i Norge på vinteren synes jeg ;>

  1. Var ikke det ;-) Da hadde jeg i så fall dratt de tykke leggvarmerene godt oppover lårene, og tatt på meg vantene:>

 1. Høres veldig fint ut med filmkveld :-) Vi har hatt et Harry Potter-maraton gående denne uka, så det ble at vi så den siste i går.

  Jeg skulle hamstre litt på salget i går, men da funket ikke nettsiden. Skal kikke mer i dag.

  Ha en fin søndag! (og du, jeg elsker at tatoveringen din synes så godt når du går med kort skjørt. kanskje låret blir min neste tattooplass også)..

  1. Nei! :-D den er fra Lindex eller Cubus eller noe i desember 2010, fra barneavdelinga. Tror ikke den finnes der mer nå, men jeg har sett luer med øreklaffer på H&M i år:> Veldig kjekt, ja!

 2. Awww, og jeg som kjøpte masse på nettet, også kunne jeg bare tittet innom butikken :O MEN da blir jeg hvertfall garantert Glögg i fullsize + ny hårkur (den med det rare navnet), sååå jeg er glad anyways :D Snøen blir så fiiiin på bildene dine, som små polkadottprikker! Gleder meg til å komme inn igjen til byen nå, etter en måned hjemme, hihi. Og hvertfall når det er snøøøøø der :D Hohoho. Nå skal jeg lære meg å bruke vaskemaskinen på huset, det kan bli særdeles interessant! Teknisk er jeg overhodet ikke, men det skal nok bli ei rå’ :D

 3. Jeg skal raide Lush Trondheim i morgen, har planer om å komme hjem med så utrolig masse digg!!=D Gleder meg!=)

 4. Kung Curling er så fin også er den spilt inn i rekkehusene like ved meg.. Søstra mi dro ned og hilste på atle når de filma.. <3

  Likte det siste bildet av deg, hehe

Kommentarer deaktivert.