Home » Risør » Andre juledag totusenogtolv

Andre juledag totusenogtolv

IMG_7426

IMG_7406

IMG_7334

IMG_7343

IMG_7501

IMG_7514

IMG_7471

IMG_7455

Onsdag andre juledag var Ane og jeg invitert på ake- og kakebesøk hos Silje! Været var på vår side, og vi aka og basa i snøen i en god time. De superbratte akebakkene ga oss sommerfugler i magen, og vi kunne ikke la være å skrike av skrekkblandet fryd da vi kom susende nedover!  En snøkanin mekket vi også ihop, før tøyet vårt var vått og kaldt, og vi gikk inn for å få varmen. Silje disket opp med julekaker, te og julebrus, og vi storkoste oss i peisestua helt til tåka lå tykk utenfor vinduene, og jeg reiste hjemover til mamma og pappa.

Translation:
Wednesday the 26th, Ane and I were invited to Silje’s place, for playing in the snow and eating Christmas cakes!

IMG_7352

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Høres ut som en moro dag! Ønsker at det var slik snø her også! Is og slaps resulterer i innedager og sofagrising… Men det er jo ikke å forakte heller, godt å slappe av :-)

  2. Så fint Silje bor, heldige er de som har en snøkanin til å vokte boligen :D
    Det er nesten rart hvordan mat og drikke inne i varmen smaker ekstra godt når man har roser i kinnene, er sliten og litt kald etter å ha vært ute og lekt i snøen.

    1. Strengt tatt er det egentlig Siljes barndomshjem, hvor hennes mor og far bor, for Silje har bodd i England de siste årene for å gå skole:-P Veldig enig i at det er flott der! :D Lurer på om snøkaninen fortsatt står?

Kommentarer deaktivert.