Home » Analogfotografering » Foto » Risør » Analog oktober-Risør

Analog oktober-Risør

F1000002 (3) F1000003 (3) F1000006 (3) F1000007 (3) F1000010 (3) F1000011 (3) F1000013 (3)  F1000018 (3) F1000019 (3)
Bildene ovenfor knipset jeg med analogkameraet (Pentax ME) da jeg var i Risør i oktober, og bortsett fra at jeg fortsatt ikke heeelt har fått dreisen på å få motivet i fokus bestandig, så er jeg veldig fornøyd med dem! Det er liksom en del av sjarmen med analogfotografering det, at ikke alt er perfekt.

Disse bildene er helt ubehandlet fra min side, forresten. Håper dere liker dem, og fortell meg gjerne hvilket av dem dere likte best (og hvorfor)! :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Liker nummer to og tre best! Nummer to er bare perfekt, elsker fargene, og at det er så enkelt! Og nummer tre gir skikkelig høststemning! Synes det er så morro å se hvordan analogbildene dine blir! De er så uvante fra de lyse bildene du ellers tar. (som også alltid er helt fantastiske) Elsker det!

  1. Tusen takk for tilbakemeldingen! Ja, jeg føler også de er veldig annerledes enn det jeg vanligvis tar, men samtidig veldig like. Jeg har jo ikke noe særlig erfaring med denne analogfotograferigen enda, så det er knall med tilbakemeldinger som denne. Tusen takk!

 2. Likte veldig godt biletet av dei raude bæra (fargane <3), og det rett under der igjen (nr 3)! Einig med Camilla i at bilete nr 3 gir skikkeleg hauststemning. Kjempefine bileter! :)

  1. Åå, tusen hjertelig takk Tone! Det er så stas å høre litt tilbakemeldinger på disse analogbildene, spesielt!

 3. Nydelige bilder! Er utrolig gøy å ta bilder med film syns jeg, gir noe helt eget. Det tar veldig lang tid å perfeksjonere å ta bilder med film, men jeg syns at analoge bilder alltid har sjarm. Likte veldig godt bilde nr 7 av pus. :)

  1. Tuuusen takk for det! Ja, jeg er helt enig. Det er noe eget ved det! Hihi, puser blir aldri feil!

 4. Synes bildet av svanen er helt nydelig! Det fanget meg fordi det er så rent og vakkert.

 5. liker! veldig! det er så fint med ubehandlede, analoge bilder. pusebildene og det av svanen er mine favoritter. det er en følelse i dem jeg liker. høsten, komprimert, liksom, men med noe varmt og mykt og koselig i.

Kommentarer deaktivert.