Home » Interiør » Adjø TV!

Adjø TV!

Med unntak av tilsammen et par timer med God Morgen Norge i desember, da jeg lå syk, og sekvensen med Mewintervju og opptreden på Senkveld i våres, har jeg ikke brukt TV’en siden i fjor høst. Nesten et år har gått siden sist jeg zappet på TV’en, eller så en film på den. Åsmund har heller ikke brukt den, og den har i grunn bare stått og sturet på TV-benken i stua. Vi har heller brukt dataene våre, rett og slett. Valget om å kvitte oss med TV’en var derfor ikke vanskelig, og vi ble veldig glade da det viste seg at svigers ville overta den! Det er tross alt den første, og eneste, TV’en vi har eid sammen, så litt vemodig er det å kvitte den, og da er det godt at den får et fint hjem!

TV’en kjøpte vi i 2009, og vi tenker begge at når vi flytter inn i hus i Risør, skal vi uansett kjøpe ny. Kjekt å slippe å ha den med på flyttelasset når den tid kommer, og enda kjekkere å frigjøre plassen den har tatt! Jeg har hengt opp de to broderte bildene jeg kjøpte i sommer på bildeveggen, og innredet TV-benken med koselige minner:
IMG_9207
Kofferten har jeg fått av bestefar, og den brukte han å ha alt sitt fotoutstyr i på 50-tallet en gang. Oppå den har jeg samlet alle snøkulene våre, kjøpt inn på reiser i Italia, England, Thailand og Frankrike:
IMG_9210
På den andre siden av benken, har jeg pyntet med bilder. Et portrett av meg tegnet av Silje, et bilde av pappa som har fisket en diger torsk tidlig nittitall, brudebildet av Åsmund og meg og to små polaroidbilder i rammer jeg har fått arve av mamma. Det ene av Åsmund og meg, det andre av mamma og pappa da de var på besøk hos oss for noen år siden. De små fargerike glassene på stativ, fikk mormor og bestefar til bryllupet sitt, og jeg har fått arve det av dem:
IMG_9216

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Å, så digg :) Kastet min for 5 år siden, ikke angret et sekund. MEN vi har skaffet oss prosjektor som vi ser film på da. Anbefales om dere er glad i film :)

  1. Nice! Ja, vi har prosjektor, men skal ikke ta den i bruk før vi får oss hus (les: Kinosal! Hoho!)!

 2. Har heller ikke TV og har ikke hatt det på fem år (om ikke mer) hører masse på radio istedet, og leser bøker :)

  Det er en deilig følelse..og du slipper lisens…

 3. Ja, der sa du noe! Hvorfor ha tv når man ikke bruker den? Jeg må innrømme at tven min ofte står på bare fordi jeg trenger litt svak bakgrunnsstøy når jeg er alene, ellers bruker jeg jo bare mac’en. Men sambo er en slik en som liker store duppedingser, så tror ikke man skal begynne å foreslå å kaste/adoptere bort hans 55″ tv ;) PS: Elsker fortsatt deres fargerike hjem!! :)

  1. Ikke sant! Det var sånn jeg brukte den før også, men etter at jeg flytta dataen inn på “kontoret”, så har det ikke trengtes. Kjekt! Haha, nei, ikke gjør det! (TUSEN TAKK!)

 4. Tror ikke jeg hadde klart å tatt farvel med TVn vår, bruker den til å se filmer, spille, youtube, netflix og å se på “vanlig” tv. Hadde vært fint å kuttet den ut i en liten stund, men hadde nok savnet den etter en tid :-)

  1. TV er kjempekoselig! Har bare prioritert litt annerledes det siste snaue året (=mer blogg/data, hoho!). Blir TV i hus i framtida, da. Lett!

 5. Såå fin koffert, enda finere når den har en sånn historie. Lurt å kvitte seg med TVen når dere bruker den såppass lite :)

Kommentarer deaktivert.