Home » Hverdagsblogg » A glued together vase is still a vase

A glued together vase is still a vase

Først ut må jeg bare si tusen mange takk for all støtte dere har lagt igjen i kommentarfeltet på det forrige blogginnlegget! Å ta litt pause har vært veldigveldig godt, og etter å ha tilbrakt denne uka på påskeferie i Risør med familie, venner og fri kjenner jeg at ting begynner å falle på plass litt om litt. Å prate mye med venner og familie, både i forrige uke og i denne, har også vært kjempegodt. Å innrømme det hundre prosent for meg selv, liksom. Uansett, jeg har fått tilbake liiiitt blogglyst, så i kveld har jeg redigert bilder fra søndagen som var. I grunn en veldig bra, eller perfekt, søndag, etter omstendighetene! 

Åsmund og jeg bestemte oss for å bare gjøre hyggelige ting hele søndagen, sånt jeg vanligvis setter stor pris på å gjøre på en fridag. Vi tok t-banen til Tøyen, sola skinte og det var ganske så mildt i været:
IMG_2046

Vi spaserte til Botanisk Hage, hvor vi besøkte veksthuset, og det ble dugg på briller og kameralinse av varmen:
IMG_2075

I Palmehuset sto en dinosaur på lur. Skal si det fikk meg til å smile!:
IMG_2114

Og blomstrer strakte seg mot glasstaket i det oppvarmede rommet:
IMG_2118

IMG_2129

IMG_2131

Etterpå ble vi bare sittende på en benk utenfor, i sola, og prate. Prate, nyte varmen, puste. Bra!
IMG_2168

Grünerløkka ble neste stopp, med lunsj på deling fra Focacceria, og lemonade på Liebling:
IMG_2170

Spasering blant mennesker, titting i butikker, på søndagsmarkedet og litt sjåpping!:
IMG_2238

Deretter møtte vi Rakel og ektemannen Tommy, for med dem hadde vi avtalt en middagsdeit klokka fem:
IMG_2212

På New Anarkali, min yndlingsrestaurant i hele verden. Det slår ikke feil når humøret ikke er helt på topp! Fryktelig koselig var det, å spise nydelig mat, nyte den avslappede atmosfæren, prate om morsomme ting med gode venner og bare senke skuldrene; å vite at uka som lå foran var påskeferie og Risørbesøk. Sammen tok vi t-banen hjemover, og vel hjemme kunne Åsmund og jeg konkludere med at det hadde blitt en absolutt vellykket dag:
IMG_2255

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Alle har lov til å være sliten i blant. Det virker som du har veldig mange bra mennesker rundt deg, noe du i aller høyeste grad fortjener. Selv Mona Lisa faller sammen, men ingen har noen gang sagt at hun er mindre perfekt fordet!

  1. Tusen takk:-) Ja, det er veldig godt å kjenne. Er nok et stykke igjen, men det er godt å kjenne det løsne litt!

 2. Åh, det var deilig å se at det går litt bedre med deg! Håper du får mange sånne fine dager i framtiden, med ting du liker og folk du er glad i.
  Utrolig fine bilder, forresten.

 3. Hei ina! Du er tøff som skriver om dette her. Din blogg er den jeg har fulgt lengst, så det er trist å lese at du har det tungt. Fint at ferien har hjulpet på, så krysse rjeg fingrene for at det fortsetter oppover:) Nydelig bilder som alltid.

 4. Åå, så bra at du har kost deg masse! Kjempefine bilder. Håper det fortsetter å gå i samme retning så du kan få en floooott vår! Klem ^^

 5. Hei søta. Mørketida kan ta knekken på en hver, så jeg skjønner deg godt jeg. Ta tiden til hjelp, og kos deg med dine nærmeste og nyt vårsola som kommer sterkere og sterkere for hver dag -litt d-vitaminer gjør underverker på denne tiden. Vi venter tålmodige på de flotte bildene og koselige minnene dine. Klem :)

 6. Nyyyydelig bilde av Rakel! De andre også, såklart. Godt at du føler deg bedre!

 7. Så fin dag det så ut til å være! :) Og veldig fint at du føler deg litt bedre. Håper påsken også gjorde godt!

  1. Påska gjorde underverker! Føler meg bedre enn på lenge, enda det er et lite stykke igjen. Takk<3!

 8. Åh, nå har jeg vært helt i min egen verden i forbindelse med kjærestebesøk her i Paris, og det var veldig godt å titte innom deg og se at du hadde fått lyst til å blogge litt igjen!
  ELSKER dinosauren i veksthuset, og fikk lyst på focaccia, for ikke å snakke om en tur på New Anarkali! Gleder meg allerede til å spise der i sommer.
  For en fin innledning på påskeferien!

  1. Så koselig med kjæresten på besøk! Synes vi skal dra dit du spise middag ilag når du er tilbake i Oslo:-) Håper du harhhatt en fin påske!

 9. Har helt glemt å kommentere, for det var jo en knallsøndag! :D
  Tusen takk for at du er du på sånne dager, jeg blir alltid så glad av å være i sammen med deg og Åsmund!!!! <3

Kommentarer deaktivert.