Home » Reiser » Stas og moro » Å gjøre noe langt utenfor komfortseonen

Å gjøre noe langt utenfor komfortseonen

IMG_3697
Ok, jeg tror det har tørna litt for meg, men det får så være, for det føles veldig bra (og spennende): Jeg har nemlig bestilt meg tur til London i desember, for å se An Evening With Mew på Village Underground! Det blir en konsert ispedd akustiske låter (<3!!), og jeg tror det kommer til å bli heeelt magisk! At jeg reiser mutters alene, skal bo helt alene på hotell, og drar alene på konsert i et land som ikke er mitt eget, er det som er veldig utypisk meg med det hele. Jeg kjenner det er utrolig langt utenfor min komfortsone å gjøre noe sånt, men jeg har dette året gått sterkt inn for å pushe mine egne grenser på flere områder, så dette blir en bra avrunding av 2015; året hvor “alt er mulig”. Men, det er ikke til å stikke under en stol at jeg er litt veldig spent!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Så flott at du utfordrer deg selv, det er alltid lettere sagt enn gjort! Krysser fingrene for at du får en kjempefin tur.

  1. Takk! Jeg er helt enig, jeg følte umiddelbart at jeg av gammel vane angret etter at alt var bestilt, men så gikk det over. Det blir nok veldig bra, og godt for meg, å føle meg litt mer selvstendig!

 2. Ååå! TENK så gøy det er! :D Det er stor klapp på skuldra å faktisk bestille seg en sånn tur, så gøy! Jeg har jo reist en del alene med jobben, bodd på hotell, flydd, deltatt på arrangementer – men det er somregel innenlands. De første gangene var det litt skummelt, men nå begynner jeg å bli vandt med det, det er ganske trivelig egentlig.

  Har også på lista at jeg en gang skal dra på alene-ferie, typ en helg eller langhelg til utlandet. Slappe av og bare kose meg. Må bare komme meg dit først ;-)

  1. Ja! Jeg håper og tror at det blir fantastisk! Nervepirrende og gøy på samme tid, altså. Ja, det er noe med å komme seg over den kneika, og faktisk hoppe i det. Æææ!

 3. Så spennende! Jeg reiser veldig sjelden alene i utlandet, så jeg utfordret meg selv litt under Plzen-turen tidligere i høst. Riktignok var det bare snakk om en halv dag siden jeg hadde et senere fly enn resten av følget, men jeg sendte avgårde bagasjen på flyplassen, og dro inn til Praha sentrum på egenhånd. Jeg har ikke så veldig god retningssans, så det var spennende å finne frem. Kanskje jeg kan kvinne meg selv opp til å reise helt alene et sted. Det virker ganske befriende!

  1. Åh, spennende! Har blitt litt reising innland aleine nå, men bare selve reisen og ikke oppholdet. Blir spennede!

 4. Å, det kommer til å bli fantastisk! Jeg har reist mye på egen hånd (London, Paris, 4 måneders backpacking i USA, 3 uker i Australia…) og synes alltid det er spennende og deilig :)
  Man får mulighet til å gjøre alt det man har lyst til, og kanskje også møte nye mennesker man ellers ikke ville ha blitt kjent med.

 5. Wooo! Go Ina! Dette blir nok veldig spennende. Du skal se det blir en bra opplevelse! Det er en vanvittig befriende følelse å kunne gjøre ting på egen måte. :-) Du får ha en riktig god tur!

  1. Tusen takk! Ja, det er ganske nervepirrende og spennende, men så lenge jeg beregner god tid på å komme meg dit jeg skal (i tilfelle jeg går meg vill, that is!), så bør alt gå bra! Iiik!

 6. Kjenner meg absolutt igjen i følelsen, men tror det bare er sunt å utfordre seg en gang i blant altså. Heier masse på deg, det går nok bedre enn man forventer! :D

 7. Åh vad roligt med ett litet äventyr själv, det kommer att gå så bra! Jag har faktiskt tänkt på att göra något sådant själv men det har inte blivit av hittills, nu gav du mig jättemycket inspiration, tack för det!
  <3

 8. Åå, så tøft! Jeg tror det kommer til å bli kjempebra, det høres slik ut ivertfall :-)

 9. Utrolig gøy! Tøft gjort! Det går nok kjempefint og blir nok en opplevelse for livet. Det er fint å kjenne på hvor fri og selvstendig man kan være! :)

 10. ååh! Det høres så gøy ut og det blir nok kjempebra! :D Kjenner til det med å reise alene, ikke helt min greie, men skulle klart det til et land hvor jeg hvertfall kan prate språket.

 11. Det høres utrolig spennende ut! Har aldri reist helt alene til et sted langt unna, der jeg ikke kjenner noen fra før.
  Jeg tror det er veldig viktig at man i blant begever seg ut av komfortsonen. Ikke at jeg selv liker det så godt, men det har vært lærerikt hver gang.
  Jeg har for eksempel vært på studietur et par ganger (da hatt 2-3 bekjente å forholde meg til), og begge gangene endte jeg opp med å bo på rom med personer jeg ikke kjente fra før. Det har gått bra, og jeg har blitt kjent med nye folk. Fått noen nye studievenner.

  Det går helt sikkert fint, du kjenner jo London og kommer ikke til å angre! :)

 12. reiste selv til london i 2013 på festival aleina! å eg va på rammstein i oslo aleina :) men der møtt eg tilfeldivis på en gammel skolekompis fra det året eg va på folkehøyskole blandt 13.000, snakker om flaks :)

 13. Du er tøff! Jeg synes det er noe helt berusende spennende ved å reise alene, og jeg er helt sikker på at du kommer til å takle alt sammen veldig bra. Dessuten er jeg her hvis du skulle trenge litt støtte underveis i oppholdet, og jeg vil jo veldig gjerne se deg uansett! Krysser fingrene for at vi rekker å treffes. Dette blir knallbra!

Kommentarer deaktivert.