Home » Tanker » Tilbakeblikk » 8 år! På tide å legge bloggen på hylla?

8 år! På tide å legge bloggen på hylla?

Vet dere, jeg skrev mitt aller første blogginnlegg i april 2008, og noen måneder seinere, nærmere bestemt i juli samme år, opprettet jeg en blogg på blogg.no. Det er den samme bloggen som jeg blogger på den dag idag (men, domenet ble byttet og flyttet etter noen år, for å være mer selvstendig!). Tenk, 8 år har gått siden da! Wow!

Arkivet på bloggen dateres dog kun tilbake til desember 2008, og derfor tenkte jeg å vise dere noen bilder fra de aller, aller første blogginnleggene mine noen sinne. Selv om jeg synes det er litt pinlig, haha!:
mewkid 2008
Knis! Sjekk den gamle mobiltelefonen min da. Sånne ser en ikke noe særlig til lengre! Veska bruker jeg fortsatt, og kjæresten er den samme, men ellers er vel det meste ganske så annerledes?!

8 år med jevnlige bloggposter, knipsing av bilder i alle mulige situasjoner, uhorvelige timer foran dataskjermen med bilderedigering og bloggskriving. Svært få, og kortvarige, pauser tatt i betraktning, svingende lesertall, periode med tørke i både kommentarfelt og i kreativitet. Allikevel har jeg holdt ut, jobba, posta og (stort sett) kost meg veldig.

Noen av dere som leser her, har vært med siden den spede begynnelsen (jeg kaller dere kjernen<3), og ellers har mange kommet og gått i årenes løp. Jeg har delt så utrolig mye, bydd så mye på meg selv og mitt, delt tanker, meninger, bilder. Dere har vært med meg fra de siste årene mine som tenåring, flyttet med meg til Oslo, vært med på reiser, bryllup, oppturer og nedturer. Sett meg vokse opp, rett og slett! Og alt ligger her, rubbel og bit, samlet i arkivet, så jeg når som helst kan dykke ned i det, og mimre tilbake til fortida.

Hvor lenge skal jeg holde på med disse blogg-greiene, da? Er det ikke på tide, nå som jeg har blitt voksen og holdt på med dette i så mange år, og legge det på hylla? Slutte å blogge, og heller bruke den tida som i alle år har gått med til det, på noe viktigere? Vel, sånn jeg ser det er bloggen viktig nok, så lenge dere er med meg. Så lenge jeg ser at dere klikker dere inn, så lenge jeg får kommentarer fra dere i kommentarfeltet. Så lenge jeg føler at jeg kan være med på å spre fargeglede, inspirasjon til mat/interiør/stil, så lenge jeg kan være et talsrør på en eller annen måte, så lenge jeg får bety noe for noen gjennom en dataskjerm. Så lenge det er tilfelle, kommer bloggen til å bestå, år etter år. Tro meg, jeg håper det blir mange år til, og at dere vil være med meg! Hurra for bloggen!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Ville vært veldig trist om du la ned bloggen, selv om jeg forstår hvis du helst vil det også! Skal bli flinkere til å kommentere i hvert fall! :)

  1. Aww, så koselig å høre at det blir satt pris på! Jeg føler jeg fortsatt får masse ut av å blogge, så jeg kommer nok til å fortsette så lenge jeg føler det sånn<3

 2. Det er morsomt å tenke på at jeg har fulgt deg så og si fra starten. Jeg elsker fortsatt bloggen din og gleder meg til hvert nye innlegg. Håper du blogger i mange år framover! *hilsen megafan*

  1. Åååh, ja, det har vært mange år nå!! Husker jo deg også, fra tilbake til nettby-tida! Setter stor pris på at du fortsatt henger med her, skal du vite!!

 3. Jeg har utrolig nok lest bloggen din omtrent helt fra starten. Ganske crazy å tenke på. Har jo også hatt gleden av å hilse på deg to ganger da du jubbet på Lush. Hvor mye jeg har kommentert de siste 7-ish årene har nok svinget mye, men jeg har fått med meg bort i mot hvert eneste innlegg i løpet av disse årene, haha.
  Håper du fortsetter å blogge “for alltid”, for du er helt klart favorittbloggeren min :)

  1. Awwwwww!! Vet du, jeg har ikke sett deg i kommentarfeltet på en stund, så jeg trodde nesten at du hadde sluttet å lese. Nå ble jeg veldig glad!! Det er kjempekoselig at du har hengt med i alle disse åra!

 4. Fekk nesten litt klump i halsen mot slutten der! Ikkje slutt!❤️❤️ Hehe! det er rart med det,eg har blitt veldig glad i både deg og bloggen din! Uten at eg har møtt deg ein gang! Det er fint då! :)

  1. Hihi, åå! Holdt på å si samma her; føler jeg kjenner deg også, selv om det bare er fra kommentarfeltet, så har du jo vært her i mange år!! Og glad er jeg for det :-D

 5. Håper du holder ut i mange år til!
  Blir i godt humør av bloggen din, og den er en av mine faste blogger, som jeg er innom stort sett hver dag/kveld.
  Ha en fin sommer:)

  1. Åh! Så koselig å høre at du setter pris på jobben jeg gjør! Det gjør meg veldig glad (og motivert!). Takk! Ha en strålende sommer!

 6. Keep on blogging Ina! Det er alltid så koslig å klikke seg inn her, spesielt om jeg er litt neffor, så blir jeg alltid i bedre humør av bloggen din og ditt skjønne vesen <3

  1. Tusen takk!! Vet du, det er jo på grunn av nettopp det du skriver nå at jeg holder det gående. Det gir meg så mye glede og motivasjon å kunne glede andre. Hurra, og takk for at du leser!

 7. Hipp hurra for bloggen! Det er et lyspunkt i hverdagen min så jeg håper du har like stor glede av den som oss i fremtiden og :) ❤️

  1. Mange tusen takk for det! Det håper jeg også, og jeg tenker allerede på hvor gøy det blir å blogge om livet i Risør, når den tid kommer!

 8. Med et spedbarn blir det ikke mye kommentarer nå som armene sjeldent er fri og all internetting går fra mobilen, men jeg er inne og leser – og setter like stor pris på bloggen din nå som alltid!<3 Håper du fortsetter med det lenge til om det passer deg sånn! Hihi

  1. Har du født allerede!? GRATULERER! Skjønner den veldig godt altså, hoho! Jeg er glad for at du allikevel tar deg turen innom<3! Takk skal du ha!!

 9. Jeg har lest bloggen din i mange år, men det er først det siste året jeg har begynt å kommentere. Håper du fortsetter i mange år til, du er et friskt pust i bloggverdenen :-)

 10. tenk at så mange år har gått! jeg klikker meg inn for å se om du har skrevet noe hver dag og hver gang du har gjort det er det en opptur :) blogg så lenge du syns det er morsomt, jeg skal i hvertfall følge deg videre – det gleder jeg meg til <3
  klem

  1. Ja, det er helt vilt å tenke på at det har gått så lang tid! Det er veldig moro å ha bloggen å se tilbake på, som en slags dagbok fylt med bilder. Tusen takk for at bloggpostene mine får være med på å lyse opp dagen din; DET setter jeg veldig stor pris på å høre, skal du vite! Klem tilbake!

 11. Nei nei, du må ikke slutte å blogge! Har fulgt deg siden 2009-ish, selv om jeg er kanskje dårligst i verden på å kommentere. Blir alltid på godt humør av innleggene dine! Håper forøvrig du fårr en strålende sommer, uansett hva du/dere velger å gjøre :) hilsen Louise

  1. Tusen takk, Louise! Vet du, jeg blir nok værende her så lenge jeg føler dere sette pris på det jeg gjør, og jeg føler jeg får være til inspirasjon på en eller annen måte. Det betyr så mye! Ha en riktig så god sommer selv!<3

 12. Gratulere så mykje med bloggileum! Er glad for at du fortsetter å blogge. Skjønner godt om det kan være vanskelig å holde seg motivert. Men du er kjempeflink og eg koser meg med å lese bloggen din, sjølv om det ikke er alltid eg rekk å kommentere (skylder på ekstremt aktiv minigut).

  1. Mange takk for så fine ord, Anja! Jeg skjønner deg veldig godt; du har masse å henge fingra i med småbarn! Det er allikevel veldig hyggelig at du tar deg tid til å titte innom her, og at det er noe du koser deg med. Det er fint å høre<3!

 13. Wow, det er ikke verst, men, du har en av de beste bloggene :) Har lest bloggen din i flere år, ikke fra starten, men, ikke så langt fra tror jeg :) Håper du kommer til å holde på lenge til, jeg kommer iallfall til å kikke innom så lenge du blogger. Takk for en superfin og koselig blogg :D

  1. Tusen takk for det, Helene! Det har blitt noen år ja, hoho! Godt at det er flere av dere som henger med her enda, etter så lang tid! Tusen takk!

 14. Åånei, du må aldri slutte med bloggen! Den gir meg så mye hverdagsglede, og *tarmegselvinakken* det skal jeg bli flinkere til å vise i kommentarfeltet :-) kjempekoselig å få være en liten del av din fargerike, sprudlende hverdag! :-D hurraaa for mewkidbloggen :-)

 15. Jeg håper du aldri gir deg med bloggingen, Ina :) Jeg ser på blogglesing som en litt guilty pleasure som gjør at jeg kobler av og lever meg inn i en annens hverdag, og du er den bloggeren som absolutt gir mest av deg selv! Du er så herlig jordnær, fargerik og blid, og jeg blir alltid glad av å lese her :) Selv om jeg aldri har møtt deg IRL så føler jeg at jeg har et visst bilde av hvordan du er som person, og jeg håper du aaaaaldri slutter med å dele! Elsk, elsk på deg og bloggen din! :)

  1. Aiaiaiaiiii, Linn, du vet jeg _elsker_ disse fine tilbakemeldingene dine! Tusen hjertelig takk! Jeg er så glad for å høre at jeg kan være et hyggelig avbrekk i hverdagen (helt ok å være en guilty pleasure, hoho!). KLEM TIL DEG (du er så bra, og igjen, tusen takk for at du er så innmari flink på å legge igjen spor her inne. Supermotiverende, bestandig!)!

 16. Jag hoppas du fortsätter att blogga eftersom jag inte varit med så länge.
  Uppskattar verkligen din blogg och att du har en så personlig kontakt med dina läsare, hade jag träffat på dig “på stan” hade det varit som att träffa en vän, så känns det! ;)

 17. Jeg er så glad i bloggen din! Fulgt i 3-4 år nå tenker jeg. Kommenterer ikke så mye, men elsker nye fargerike innlegg om alt fra klær, Gudrun sjøden<3, hverdag, interiør, veggismat, turer osv. Liker alle innleggene, og vil følge trofast videre :-)

 18. Jeg håper du ikke slutter!!
  Jeg har fulgt bloggen din i mange år. Å liker så godt dine fargerike innlegg.
  Men jeg liker også veldig godt de gangene du viser litt sårbarhet. Du er for meg en skikkelig hyggelig opptur i internett-rutinen. Du vet. man sjekker nrk, man sjekker været, facebook… å så sjekker man ut bloggene.. Noen handler om mat, noen om politikk, noen om mote… men dine innlegg, har blitt en litt sånn fin greie, fordi det er så vakkert å se på! du forteller så mange ting uten ord med bildene dine. Og så viser du samtidig at du bare er en person som alle oss andre (leserne) når du for eksempel skriver om hvor stressende du synes hele flytteprossessen var.
  Jeg tenker å slutte å blogge kan bli en naturlig ting.. Men jeg håper virkelig at du heller bare begynner og blogge litt sjeldnere, isteden for å slutte helt.. Fordi jeg vet ikke helt hva feks Bloglovin ville vært for meg, uten dine fargerike bloginnlegg.. Å så får du heller bare åpne opp mere for at vi skal kommentere mere. Jeg er en fast leser, men kommenterer så si Aldri!

  Takk for dine fine innlegg, tanker, farger, og følelser.

  nussnuss
  Ina

  1. Tusen takk for fine ord, kjære navnsøster! Det er veldig godt å høre at du liker også de mer mørke og alvorlige innleggene mine, og ikke bare de glade. Livet har nyanser, og det synes jeg er viktig å få fram. Takk for at du setter pris på det, og for den fine kommentaren! Klem!

 19. Hurra for bloggen og hurra for Ina! Jeg håper du aldri slutter for du er en av veldig få blogger jeg leser – og du gjør meg alltid glad :)

 20. Jeg har lest bloggen din omtrent fra du begynte, og gråter den dagen du gir deg :( Håper det blir leeeeenge til! :)

 21. Det hadde vært utrolig trist om du la ned bloggen, jeg hadde nok klikket meg inn hit i lang tid etterpå for å se om det kanskje hadde skjedd noe alikavel :-)
  Håper du vil fortsette leeenge, jeg kommer nok til å følge deg FOR ALLTID! Selv om jeg ikke er så superflink i kommentarfeltet for tiden, så er jeg her og leser nesten hver dag så å si, i 7+ år :-)

  1. Aww! Det hadde vært så trist å se i statistikken at det fortsatt kom folk innom, selv etter å ha lagt ned :( awawawww, du er så grei! Tusen takk for så fine ord, igjen! Jeg setter så stor pris på at du henger med her fortsatt, og det håper jeg at du vet!

 22. Nå ble jeg nesten litt redd! Jeg kommenterer ikke ofte, men leser innleggene dine :) Det er alltid fint å lese bloggpostene, blir rolig og glad av de, og du virker som en helt fantastisk person å være rundt :)

 23. Nå ble jeg nesten litt svett*ler* Håper du fortsetter i mange år til!! Vi må jo være med når dere flytter inn i gult hus i Risør og fyller det med katter og farger;)

  1. Å!! Ja, det vil jeg også at dere skal være med på! Det ville blitt rart å flytte til hus, og hele den pakka der, uten å ha dere med, nå etter at dere har vært med på så mye av ferden allerede!

 24. Jeg følte meg veldig bekymret når jeg så tittelen til blogginnlegget, men ble veldig lettet når jeg innså at du faktisk ikke skal legge bloggen på hylla.

  Du har en av veldig få blogger jeg fortsatt følger etter alle disse årene, skal jeg være nøyaktig så føles det ut som om jeg har vokst opp med deg som en inspirasjon på veien. Nå er jeg jo voksen selv, men fordi jeg er noen år yngre enn deg så var du en inspirasjon for meg gjennom min ungdomstid.

  I alle fall, som du kanskje skjønner så er jeg en stor fan av bloggen din og har fulgt med i mange år nå, og jeg har ingen planer om å slutte å følge med i framtiden. Så lenge du koser deg med bloggingen så håper jeg du fortsetter å legge energi og tid i bloggen, men om det bare blir et ork og en ting som “må gjøres” så er det jo såklart greit at du avslutter bloggen. Uansett hva du velger i framtiden med bloggen støtter jeg valget ditt. Og ellers – kos deg med sommer og sol!

  1. Vet du, nå ble jeg faktisk våt i øynene! Så utrolig søtt, fint, koselig…! Det er jo sant, du har jo hengt med her i årevis, og som du sier, siden du er litt yngre enn meg, har du jo faktisk vokst opp med meg! Det er så utrolig å tenke på, egentlig. Det er sånne som deg, og som kommentaren din, som holder meg motivert og inspirert, som gir så mye tilbake. Så tusen takk til deg, for at du er her, leser og kommenterer!! Det settes stor pris på!

 25. Tror jeg har fulgt bloggen din siden rundt år 2010. Er desverre ikke så flink til å kommentere lengre, men jeg leser enda. Også har jeg jo vært så heldig å møte på deg både på pinpoint og Lush. Noe som har vært utrolig hyggelig. :)
  Syntes du har gjort en bra jobb med å blogge med jobb ved siden av, og jeg håper du kommer til å forsette å blogge så lenge du trives med det og syntes at det er gøy. :)

  1. <3<3<3! Det er pinemæ seks år, det! Det har vært veldig hyggelig å hilse på deg også (selv om jeg sliter litt med å huske ansikter i blant, så husker jeg at vi har hilst, for jeg husker det fine navnet ditt så godt!). Og tusen takk for det; det er veldig hyggelig å høre at du synes det, og at du tar med i betrakting at jeg jobber mer eller mindre fulltid på toppen av blogginga! Jeg må ofte minne meg selv på det, nemlig; flesteparten av de bloggene jeg selv følger, jobber enten kun med blogg, eller så har de en liten deltidsjobb av noe slag ved siden av, og jeg må nok slutte å sammenligne bloggen min med deres. Jeg har rett og slett ikke mulighet til å komme med masse bilder og tekst hver bidige dag (selv om jeg sliter med å innse det, for å være ærlig!) :-P Tusen takk!<3

 26. Gratulerer så mye med 8-årsdagen til bloggen! Godt gjort å holde ut så lenge :) Husker ikke helt når jeg begynte å følge bloggen din, men tror ikke det er fullt så lenge siden. Veldig inspirerende og oppmuntrende!

 27. Det er alltid en fryd å kikke innom bloggen din – så fargerik og fin! Du må baaaare fortsette (så lenge du vil, gidder og orker selvsagt!)

 28. Guri, nå skremte du meg!! Jeg har fulgt (og digget) bloggen din i vel fem år nå, og hadde nok blitt ganske lei meg hvis du sluttet. Hadde jo forstått hvorfor, men jeg blir så inspirert av bloggingen din at det hadde vært skikkelig vemodig likevel! Har nok ikke vært flink nok til å kommentere, men lover å bli flinkere. Stå på, Ina, du er dritkul!

  1. Ååå<3 Jeg skal ikke slutte med det første, altså. Så lenge sånne fininger som deg selv henger med her, og setter pris på det jeg driver med her inne, er det verdt å legge masse tid i (for det gir meg så mye tilbake). Tusen takk for så fine ord, Signe, og jeg sier naturligvis jatakk til flere kommentarer fra deg! Klem!

 29. Så morsomt å se dette innlegget! Jeg leste bloggen din ofte i denne perioden du skriver om her, så derfor er det ekstra gøy at du poster et slikt innlegg da jeg tilfeldigvis havnet innpå her i dag via bloggen til Styleconnection. Du er en solstråle, keep up the good work :-D

Kommentarer deaktivert.